Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a "nagy kormányváltó...

Mi ez a "nagy kormányváltó hangulat" itt nálunk?

Figyelt kérdés

[link]

A kétségkívül meglévő nehézségek ellenére én nem látom azt az óriási nagy elégedetlenséget...

2023. szept. 5. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Én se érzem a kormányváltó hangulatot. Meg aztán, nem is nagyon van kire váltani.
2023. szept. 5. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Nézőpont intézet, kb, mintha a fidesz.hu lenne.
2023. szept. 5. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Hát Magyarországon egyáltalán semmilyen kormányváltó hangulat nincs.
2023. szept. 5. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

A legutóbbi népszavazás eredménye megvan? Meg az előtte lévőé? Meg az azelőttié?

Változott bármi?

Vagy megint nagy dühös kormányváltó többségről álmodunk?

2023. szept. 5. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Igen, megvan, és kiszámítottam, mennyi benne a csalás. Most legyen elég 3 betű. SOK.

Itt él nagyjából 9 millió ember, ebből mondjuk 8 számít, a többi kiskorú. E nyolc millió "hangulata" nagyon széles skálán oszlik el. Egyik vége erős kormánymegtartó hangulat. Mi lenne velük, ha nem rabolhatnánk. Ez kis szám, utána következik egy széles bávatag "jaj de jó nekünk" hangulat, majd egy hasonlóan széles "jajde rossz, viszont azonnal hagyjon nekem békét mindenki" hangulat. Ezután jön egy elég széles "kéne kormányváltás, csináljátok már meg" hangulat. Végül van egy aránylag szűk "kormányváltást azonnal" hangulat, és egy nagyon csekély számú "még öt percig bírom, aztán azonnal kormányt váltok, kerül amibe kerül" hangulat. Akik távoztak, nagyjából a "kéne" táborba sorolhatók, vagy a következőbe.

2023. szept. 5. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Mióta pl. megkaptuk a 300 ezres áramszámlát, anyám nagyon le akarja váltani Orbánt, pedig szavazni sem ment el előtte.

Klasszikus népsanyargatás folyik, miközben a milliárdosokra mint a hímestojásra úgy vigyáznak

2023. szept. 5. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
fogadok hogy aki kormányt akar váltani, szavazni nem volt.
2023. szept. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!