Mi ez a "nagy kormányváltó hangulat" itt nálunk?
A kétségkívül meglévő nehézségek ellenére én nem látom azt az óriási nagy elégedetlenséget...
A legutóbbi népszavazás eredménye megvan? Meg az előtte lévőé? Meg az azelőttié?
Változott bármi?
Vagy megint nagy dühös kormányváltó többségről álmodunk?
Igen, megvan, és kiszámítottam, mennyi benne a csalás. Most legyen elég 3 betű. SOK.
Itt él nagyjából 9 millió ember, ebből mondjuk 8 számít, a többi kiskorú. E nyolc millió "hangulata" nagyon széles skálán oszlik el. Egyik vége erős kormánymegtartó hangulat. Mi lenne velük, ha nem rabolhatnánk. Ez kis szám, utána következik egy széles bávatag "jaj de jó nekünk" hangulat, majd egy hasonlóan széles "jajde rossz, viszont azonnal hagyjon nekem békét mindenki" hangulat. Ezután jön egy elég széles "kéne kormányváltás, csináljátok már meg" hangulat. Végül van egy aránylag szűk "kormányváltást azonnal" hangulat, és egy nagyon csekély számú "még öt percig bírom, aztán azonnal kormányt váltok, kerül amibe kerül" hangulat. Akik távoztak, nagyjából a "kéne" táborba sorolhatók, vagy a következőbe.
Mióta pl. megkaptuk a 300 ezres áramszámlát, anyám nagyon le akarja váltani Orbánt, pedig szavazni sem ment el előtte.
Klasszikus népsanyargatás folyik, miközben a milliárdosokra mint a hímestojásra úgy vigyáznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!