Szeptember elseje után ma is káoszos volt a közlekedés a fővárosban. Tényleg nem veszik észre, hogy ez Karácsony hibájából van így?
"bármilyen valóságalapot nélkülöző propaganda"
Nem. Csak amit az ember lát a saját két szemével. Már amennyiben nem szemellenzős és elfogult.
Semmit nem èreztem belőle, a szokásos villamos-metró kombóval kevesebb mint 30 perc alatt vagyok Káposztásmegyerről az Árpád hìdnál. (Ha èppen nem bringázom)
Nem is èrtem nèhány kollègámat, aki ilyen távokra is csak autóval hajlandó menni, hogy aztán ki legyenek bukva az ehhez kèpest másfèlszeres menetidőn 😀
"Szeptember elseje után ma is káoszos volt a közlekedés a fővárosban."
Ez miért hír most? 20 éve minden egyes nap káoszos a közlekedés a fővárosban. Az miért nem hír, hogy az ég kék volt ma? Annak sincs nagyobb hírértéke, mint annak, hogy Budapesten káoszos a közlekedés. Ez van, ha egy alapvetően napi pár ezer lovaskocsi forgalomra alakult városba állandó jelleggel beszabadul napi 1+ millió autó.
"Nem. Csak amit az ember lát a saját két szemével"
Várom a számításokat, tanulmányt ami nem a saját szemedre alapszik.
"Már amennyiben nem szemellenzős és elfogult."
Ezt a mondat vicces olyan szájából, aki szemellenzősen nem veszi figyelembe a tényeket (lásd dugós poszt) szemellenzősen Origó propagandából "tájékozódik" és egyértelmű elfogultsággal olyan dolgot ró fel a jelenlegi városvezetés számára, amely hibák már a városvezetés előtt is pontosan ugyanúgy léteztek.
Itt egy elgondolkodtató kép:
Dugók vidéken = FideSS mindent jól csinál, jólét van.
Dugók Budapesten = Karácsony alkalmatlan.
Amúgy nézzünk nyers tényeket mérések alapján:
Budapest: 86 óra dugóban eltöltött idő
Szombathely: 41 óra
Szeged: 32 óra (Pedig atom FideSS-es város, Tram-Train stb)
Nyíregyháza: 26 óra
Pécs: 24 óra
Győr: 23 óra
Ezek mind elég szar értékek annak fényében, hogy a fővárossal szemben ezek mindössze 100-150 ezres városok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!