A liberálisok utálnak mindenkit, aki nem kellőképpen európaias és érzékenyített?
A kérdésedben megfogalmazott állítás nem igaz.
A liberálisok nem utálnak mindenkit, aki nem az ő értékeiket vallja. Másfelől meg te is eléggé érzékenyített vagy, pl. olyan hívószavakra, mint Trianon, migráns, nemzet, faj, élettér...
Nem, akkor nem lennék liberális.
Én mindenkit utálok, megkülönböztetés nélkül.
Igen utálnak mindenkit, aki nem 100%-ban ért egyet velük. A fideszesekkel együtt ugyanolyanok mint a jehova tanúi. Vagy mindenben egyet értesz velük kritika nélkül, vagy kiátkoznak.
Mivel én se a ballibekkel se a fidesszel nem értek 100%-ban egyet, ezért engem pl mindkét szekta követői kiutált.
"Amit aláhánytál az meg nettó hazugság."
Szerinted kik csalogatják az afrikai népeket ide? Az NGO hajók nem mennek ám ingyen.
A migránsoknak nincs pénzük. Mégis kifizetik a sok ezer eurós utakat. Ki pénzeli őket? Biztos a retardjobberek, csak azért hogy lehessen migránsozni.
Mostanában egyre több hülyeséget kell kérdezni, hogy ugyanannyi krumplit küldjenek a pártközpontból, mint eddig?
Beütött a válság, vagy mi van? Régen naponta feleennyi kérdést sem tettél fel.
Azt hiszitek, hogy Orbán hívő vagyok?
A maffiavezért, és a nemzetromboló balliberális migráns simogató globalista gondolkodásmódot is megvetem.
Akkor te ilyen migatyánkos turbómagyar vagy?
Azok is csak Orbán fizetési listájáról kapják a betevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!