A balliberális dollármédia Orbán fóbiában szenved? Egy feladatuk van, az hogy 0-24 kritizálják a kormányt?
Figyelt kérdés
Csak negatív hangvételű anyagokat adnak ki a kezükből 🤦♀️2023. szept. 3. 16:41
11/13 anonim válasza:
Én pl a múltkor azon gondolkodtam, h a telex is már fideszes média, annyit szidták az ellenzéket. Aztán jönnek a hírek, h dollártelex van. A fene se tudja már ki kivel van. XD
12/13 anonim válasza:
Kezd el sorolni a pozitív dolgokat. Remek egészségügy, kiváló oktatás politika, jó lét,
ja nem, csak a tűz körül ülőknek.
13/13 anonim válasza:
Hát én akárhogyan nézem a fidesz több száz vagy ezer milliárdokat fizetett a saját hirdet3seikre amiben arról áradoznak hogy az ellenzék milyen sz*ar, ők milyen jók,stb, kb 5 percenkét posztolják a fideszes politikusok és a megafon a szájukba adott egy egy mondatokat. orbán tart egy fél órás beszédet abból minden mondatot meghirdetnek egyesével gondolom azért mert a 🐑 nem tudja felfogni azt a sok hazugságot egyszerre🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!