A magyar jobboldal hogy lett oroszellenesből oroszpárti?
Nem lettek oroszpártiak, csak a nyugat és az itthoni kiszolgálói lettek olyan szinten oroszellenesek, hogy ahhoz képest a jobboldal semlegessége a háborúban úgy tűnik mintha oroszpárti lenne.
Gondolj bele pl. a legutóbbi töri könyves incidensre. Ilyen a kurucinfon szokott megjelenni románokkal, szlovákokkal, ... és nem a G7 hozza le majd veszi át a Telex, HVG, ... . Arról nem is beszélve, hogy külföldről kapták a segítséget, "orosz" ellenzékiektől. Kb. mintha Spanyolországi románok küldenék el, hogy mit hazudnak a román törikönyvben, hogy össze lehessen ugratni a két népet.
Ukrajna szeretne belépni az EU-ba.
Mondj egy olyan EU országot ahol fasiszta félkatonai szervezetek állami támogatásban részesülnek. Állami pénzen fegyvereket kapnak. Nem csak kézifegyvereket hanem nehézfegyvereket is.
Ilyen barbár népségnek semmi keresnivalója sincs az EU-ban.
Mi lesz az Azovval és a társaival ha Ukrajna belép az EU-ba ?
Ukrajnában most hősök. Hajlandó lesz Ukrajna betiltani őket, vagy az EU elfogadja hogy van egy nyíltan fasiszta tagállama.
Én úgy tudtam, hogy az oroszok nácitalanítani mentek Ukrajnába, ennek ellenére Putyin mégis elengedte az Azov tábornokait.
Te nagyjából 8-10 ezer ember miatt fasisztázol le egy országot. Csak emlékeztetnélek, hogy a Mi Hazánk 320 ezer szavazatot kapott tavaly áprilisban és a Fidesznek rengeteg náci szavazója van a jobbikos időkből. Ennyi erővel mi is fasiszták vagyunk?
Szerintem a Magyar Gárda és a Betyársereg is harcolna egy honvédő háborúban (amúgy nem, mert elmenekülnének). Akkor Magyarország is fasiszta lenne pár ezer ember miatt?
Először definiálni kellene a "náci" jelzőt, mert rohadtul unalmas már, hogy mindenkire ráfogjátok.
A Mi Hazánk éppen mitől is minősül "nácinak"?
Konkrét tényeket írjatok.
Szélsőjobb szervezetek és próbálkozások minden EU országban vannak. De ezeket előbb utóbb BETILTJÁK és nem felfegyverzik.
Mondj egy olyan EU országot ahol fasiszta félkatonai szervezetek állami támogatásban részesülnek. Állami pénzen fegyvereket kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!