Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy engedhet be ekkora...

Hogy engedhet be ekkora trójai falovat a telex a független olvasóik buborékjaiba?

Figyelt kérdés

A Pesty L. videójukra gondolok.

Nagyon szépen becsomagolták a videót, de igazából én addig a pontig bírtam nézni, ahol ez a fideszes elkezdi böfögni, hogy de van jobb meg baloldal és kész.

Nagyon undorító, hogy a telex teret enged a fidesz legújabb kommunikációs trükkjének, ahol duplacsavarral keverik meg az emberek a jövőévi választások előtt, hogy újra tarolhassanak.

Igazából a fidesz önkéntes megnyilvánulásait minden nem fideszes médiafelületről el kellene tüntetni, és maximum csak olyan megnyilatkozásaikat kellene közszemlére tenni, amik 90%-ban spontán kialakult helyzetből/ben születtek.

A telex ezzel a videójával végleg leírta magát és beállt a nem létező "ellenzéki"-nek hívott, nem echte fideszes csicskák/kiszolgálók táborába.

PFÚJ

2023. szept. 1. 17:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10: Szóval amiről bizonyított, hogy hazudik az rendben van, de amelyikről Te sejted, vagy állítod, az nincs, de Te egy ide írt válaszomból rám tudsz nézni és el tudod dönteni minek vagyok a mintapéldánya. Hogy, HOGY a f457ba vagytok Ti kétharmaddal kormányon? :D
2023. szept. 2. 10:56
 12/21 anonim ***** válasza:

"de amelyikről Te sejted, vagy állítod, az nincs, "

Nem sejtem, hanem tény, példákat is hoztam.

Nem tudom mit értetlenkedsz, nagyon szarul csinálod.

2023. szept. 2. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell messzire menni. A telex épp elfelejtette lehozni, hogy pankotai lilike mit is mondott a tegnapi nap folyamán (nyilván nem tetszik a telexnek), máskor meg ő folyik a csapból is 🤡🤡🤡🤡
2023. szept. 2. 12:55
 14/21 anonim ***** válasza:

#13 arra gondolsz, hogy az indexnek azt nyilatkozta egy félmondatban, hogy az ellenzék kitartott fideszbáb? Meséld már el nekem, hogy ebben mi lenne, ami miatt a telex nem hozná le ideológiai okokból? :)

Amúgy magáról a tüntetésről nekik is van videójuk: https://www.youtube.com/watch?v=FHMgN4iXNHk

2023. szept. 2. 13:05
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

14.

Inkább te meséld el, hogy miért nem hozták le? A nagyon pártatlan függetlenül objektív banda?? 🤡🤡🤡

Engedd el, már így is túl nagy hülyét csináltál magadból 🤡🤡🤡

2023. szept. 2. 13:07
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#15 mert nem nekik nyilatkozta? :D Amúgy nem tudom kinek hiszel engem, de velem nem beszélgettél eddig.
2023. szept. 2. 13:10
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

????

Ember, kutyát nem érdekli a videó, ha nincs benne a lényeg.

Pont erről beszéltek neked az előbb, csak már akkor se bírtad felfogni, meg most se tudod 🤡🤡🤡🤡

Még egy ilyen palit esküszöm keresni kell, hogy ennyire nem veszi észre magát 🤡🤡🤡🤡😂😂

2023. szept. 2. 13:13
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Te skizofrén vagy, vagy mi történik? Mi nem érthető azon, hogy nem velem beszéltél eddig? :D

Miért ez lenne a lényeg?

2023. szept. 2. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
🤡🤡🤡🤡😂😂😂😂
2023. szept. 2. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Na mi van, erre az esetre nincs ajánlás a megafonos bérkommentelő guidelineban, marad a bohóc emoji? :D
2023. szept. 2. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!