Ha még létezne nagy Magyarország akkor a lakosság hány %a lenne magyar?
De jó kérdés :D
Kevesebb, mint a fele. Egy alternatív valóságban a fidesz éppen nem a transzneműek ellen hergel, hanem amiatt hisztizik hogy a magyar nemsokára kisebbségbe kerül a saját országában és brühühü 😓
10 voltam:
Akik leértékék a statisztikával is alátámasztott válaszomat, megírják, hogy miért tették? Szeretnék tanulni a nálam okosabbaktól, főleg, ha ők is alátámasszák valamivel az érveiket, ahogy azt én is tettem.
Nem lesz Nagymagyarország.😁😁
Tudom, hogy erről álmodozik Orbán Viktor,de szerencsére nincs se pénze,se haditechnikája.
Most már az EU-tól elkuncsorgott pénzt stadionok meg yachtok helyett erre költené,mert már nemigen bízik abban, hogy Putyin ledózerolja Ukrajnát. Orbán Viktor nem az a fajta, aki szereti ha megvárakoztatják.
Szerintem abban reménykedett, hogy Putyin "jelenlétében" nekiállhat visszakövetelni az anno elcsatolt területeket.
Sokkal több adófizető, sokkal nagyobb keleti gyárakkal teleépített terület.
Erről álmodozik a Vezír.
Remélem, hogy soha többé egy centet sem kap.
Pontosan tudják akik erről döntenek, hogy MOST mire költené a pénzüket.
Hogy a kérdésre is választ adjak: max. 10%. Ennyi magyar lenne.
Nem több, hiszen a külhoniakat egyáltalán nem tekintik a polgárok magyarnak.
Soha nem fogadnák be a külhoni magyarokat.
Még tíz generáció múlva sem.
13# Te valami egyszemélyes népszerűségi versenyen érzed magad?
Kit érdekel,ki hogyan pontoz, vagy éppen nem pontoz.
Beszélgetünk,amennyire lehet.
Relax 😄😄
(02:38 voltam😬)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!