Elégedettek vagytok településetek polgármesterével?
Igen, egészen jól teszi a dolgát. Folyamatosak a fejlesztések, most építtetett uszodát a iskolásoknak. (nálunk balos)
Attól, hogy balos, jobbos vagy független még végezheti jól a munkáját.
Van, amiben igen, de van, amiben nem.
Pl. nálam kicsapta a biztosítékot, hogy ide is akkumulátorgyárat telepítenek. A szokásos titkolózás közepette. Akkor azt mondtam, ha beigazolódik ez a pletyka, akkor legközelebb biztos nem rá szavazok.
Budapest, 10. Kerület, Kőbánya. Fideszes polgármester. Abszolút elégedett vagyok vele. Nem itt születtem és nem is gondoltam volna, hogy egyszer Kőbányán fogok élni, de irtó sokat fejlődött a kerület. Az ingatlan árakban és sok minden másban is látszik ez.
Amúgy jó pár alkalommal összefutottam vele parkban, boltban, utcán. Szerintem nem véletlenül mer emberek közé menni.
Sajnos nem igazán. Fideszes, 2010 óta kirobbanthatatlan...
Ahhoz képest, hogy sok a település bevétele, kb. elharácsolja az önkormányzat hülyeségekre vagy ha valamit megvalósít, azt is amolyan "spórolósan" (nyilván a maradékot ellopják). Pl. új bicikliutakra kiírják a pályázatot, de nem lesz új bicikliút, hanem csak festenek egy sávot a már meglevő útra, át a buszmegálló öblén, teljesen balesetveszélyes. Két busz nem fér el az úton egymás mellett, de autók is nehezen - ha betartják, hogy nem mennek a biciklisávra. Ígértek uszodát több úszómedencével és a legnagyobb min 33 méteres. Lett: 1 db 20 méteres medence. A vasútállomások egyike sem akadálymentes, az utak rossz minőségűek, közlekedés pocsék. De 6-7 milliós jutalmakat szavazgat meg magának.
Kellenek a rendezvények, de nagyon színvonaltalan az összes, a polgi rendszeresen berúgva áll ki beszélni ezeken. Vannak jobb híján fideszre szavazó ismerőseim, de ők se szeretik.
Belső kerület Bp.
Elégedett vagyok. Ami jó hogy ott él, gyalog jár ő is egy ember. Be lehet menni hozzá foglalkozik a problémánkkal.
Ami rossz hogy a vendéglátók kiülők nagy barátja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!