Gulyás Márton tulajdonképpen a megafon szuperkatonája?
Ő is egy hitelességi válságon megy át, mint az ellenzék maga.
Vannak fontos és jó anyagai a Partizánnak, néha, meg úgy megy neki 1-1 nem NER közeli embernek, hogy azt szekunder szégyenérzet, még nézni is, nemhogy az interjú alanyának lenni. A Gyurcsány interjúnál, olyan volt, mintha az egész egyeztetett, előre megirt felolvasás lett volna, miközben másnak meg simán nekiugrik.
Bevallom, szimpibb volt, mikor Slejmként működtek és akkor, még nagyjából egyet is értettem vele.
Esélyes. Sokáig rendszeresen figyelemmel kísértem a Partizánt,de az utóbbi fél évben furcsa dolgai vannak Marcinak.
Inkább hagyom az egészet,mert nem tetszik az irány.
Mikor fogják fel, hogy Gulyásnak nem kell köztévének lennie. Egyszerűen egy megmondó ember, akinek a sztábja simám csúsztatt, mert nem tökéletesek a szerepre.
Ami van vele szerintem ez:
Most szembesülmek, ha valamilyen hatalom a kezébe kerül az lehet, hogy nem tudná kezelni. Kellemetlen, de egyre látványosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!