8-as nagyon jól látja a dolgokat!! De úgy veszem észre nem csak fb-n vannak fent a politikusok kamu fb-je meg rokonaik lájkolni kommentelni hanem itt is lepontozni.
2023. aug. 28. 16:40
12/23 anonim válasza:
Bezzeg Gyurcsánynál ingyé lenne a benzin is Pestre.
2023. aug. 28. 16:44
13/23 anonim válasza:
#12 Kíváncsi vagyok, hogy vajon hány év múlva jut el az átlagfideszes arra az értelmi szintre, hogy tizenX év után ne a Gyurcsányozás legyen az aduásza. Teljhatalmú kormányzása van a fityisznek 13 éve, mégis nálunk a legalacsonyabb a nettó medián átlagkereset, egyik legmagasabb a korrupciós ráta, az infláció, az adó/áfa, a fizetés reálértéke az egyik legalacsonyabb, és még sorolhatnám mindazt, amiben Magyarország "jeleskedik".
2023. aug. 28. 16:51
14/23 anonim válasza:
8-as az 50-30-20 szabály neked ismerős? Gondolom nem. :)
A lényeg az, hogy ha 100 forintot keresel akkor ne 115-öt költs, mint ahogy a hiteltartozások alapján az "átlag" teszi, hanem kevesebbet.
Engem így neveltek és nem okoz gondot az, hogy nem élhetem fel minden hónapban a fizetésem. Illetve a másik ha mondjuk te 10-szer annyit keresnél mint most, akkor se lenne rá pénzed, mert ahhoz lennél hozzászokva, hogy 3 millióból élsz és ha bedöglik a fél milliós telefonod akkor csak nem lesz semmid se lerakva és dönthetsz, hogy vagy az igényeidből veszel vissza az adott hónapban vagy nem lesz telefonod.
2023. aug. 28. 17:27
15/23 anonim válasza:
ma 16:51
Ezt a legalacsonyabb "medián átlagkeresetet" tudnád linkelni?
Illetve 2010-ben hogy álltunk ebben a statisztikában?
2023. aug. 28. 17:29
16/23 anonim válasza:
14.
Szerinted amúgy ilyenkor elolvasom amit írogattok?
2023. aug. 28. 17:31
17/23 anonim válasza:
Beszarok, 25% inflációnál még mindig gyurcsányoznak...
Tuti nem a szavazók azok hanem a fidesz politikusok és azok rokonaik akik ilyen látszatot akarnak generálni hogy kitudja milyen sokan komálják a fideszt!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!