Orbán Viktor: Ez komoly?
A miniszterelnök ezt gondolja mikor a Magyar Baloldalra néz!
Te mit gondolsz a Gyurcsány-Bajnai féle hazai Magyar Baloldalról?
Mi a véleményetek a 2010 óta csak 2/3-al elvesztő, rendezetlen, kretén hazai baloldalról amit a már 1x megbukott és elűzött Gyurcsány Ferenc vezet ismét?
A magyar emberek véleménye Gyurcsány Ferencről:
2010 - NEM
2014 - NEM
2018 - NEM
2022 - NEM
Bajnai 2014 ben még próbálkozott, de tudjuk jól mi lett belőle...
Gyurcsány ameddig a képben van elég ha csak háttérszereplő a politikában addig gyakorlatilag reszeltek az ellenzéknek. Mivel összeálltak amiből egy hatalmas káosz lett ez lényegében elősegítette a Fidesz győzelmét a sokadik 2/3-ot méghozzá pontosan azért mert hiába van összefogás meg tudom is én már, de a Gyurcsány benne volt a dologba akárhogy is vesszük, és mivel Őt iszonyat jól lehet támadni a több mint 15 évvel ezelőtti dolgok miatt meg amik még utána voltak, így persze hogy az emberek nem bíznak meg abba a pártba aminek valamilyen formában köze van Gyurcsányhoz. Orbán pontosan ezt használja ki! Mert tudja hogy az embereknek nem kell Gyurcsány, persze Orbán sem, mert sokan szidják, de nem egy és nem kettő ember szájából hallottam, meg valahol olvastam is hogy akkor inkább Orbán mint Gyurcsány. És vannak akik csak azért szavaztak Fideszre mert nem akarták hogy újra Gyurcsány bandája nyerjen, akkor inkább maradjon a Fidesz....
Persze a szavazók egy kis száma ilyen, de ezért van Fidesz 2/3...
Ha ez nem így lett volna, akkor az ellenzéknek több esélye lett volna, MZP nélkül talán mégtöbb. Jó így sem nyert volna az ellenzék nagy valószínűséggel, de sokkal többen lennének és a Fidesz 2/3 sem lenne.
Gyurcsány vagy 13 éve hatalom közelében sincs. Szellemi fogyatékos, vidéki fideszesek meg még mindig ráfogják az európa rekord inflációt és az Eu-s pénzek befagyasztását. :DD
Ennyi tanulatlan suttyót egyrakáson.
Gyurcsány Ferenc meg a DK egyértelműen Orbán szekerét tolja.
Egyébként a MHM is,de nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!