Sikeres volt az atlétikai vb megrendezése, és mint a kutatásból is látszik, a lakosság meggyőző fölénnyel támogatta. Akkor Karácsony miért nem örült ennek a rendezvénynek?
Ugyan nem akadályozta meg a rendezést, de ez is tervben volt neki. Vagy nem szereti KG ezt a sportágat? Elég lehangoltan üldögélt: [link]
Nem tudom, hogy kié ez a Társadalomkutató, nem derül ki a honlapjukról:
Engem - például - nem érdekel az egész.
Ezek szerint az 1/5-be tartozom.
El nem tudom hinni azt sem, hogy a lakosságnak legalább a fele tudott erről, de a Társadalomkutató jobban tudja.
"Sikeres volt az atlétikai vb megrendezése, és mint a kutatásból is látszik, a lakosság meggyőző fölénnyel támogatta. Akkor Karácsony miért nem örült ennek a rendezvénynek?"
Pont ezért.
Mert előre látható volt a korábbi vizes VB után, hogy ez IS sikeres lesz.
Az atlétikai VB nemzetközi vezetése szerint Magyarország most megmutatta, hogy alkalmas az ország egy olimpia megrendezésére is. Innentől már ez a kampánytémájuk is kiesett, maradt a valóság, hogy a momentum és a hozzájuk csapódott ellenzéki pártok megakadályozták, hogy a közeljövőben itt olimpia is lehessen.
Arról nem írnak, hogy hány ezerből volt egy ezer aki nem rakta rájuk a telefont. 😆
Illetve, hogy honnan a telefonszám lista, vagy is mi alapján jutottak hozzájáruláshoz, hogy felhívhassák.
"Nem tudom, hogy kié ez a Társadalomkutató, nem derül ki a honlapjukról"
Fekete-Somodi Ágnesé egy kapcsolt vállalkozáson (Hungarian Perspective Kft.) keresztül. A hölgy ezelőtt a Nézőpont Intézet ügyvezetője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!