Honnan ered az a tévhit, hogy aki Magyarországon 3 hónapnál régebb óta munkanélküli az már statisztikailag nem számít munkanélkülinek?
Azt én írtam meg a 4-esben, LOL.
#10-nek (kérdezőnek):
Már megbocsáss de ezek nem hivatalos adatok, hanem szűk körű lakossági felmérés alapján készített becslések.
Találgatás.
Te ezt nézegesd:
#13-nak:
Jól mondod.
Én 1994-ben regisztráltam mint álláskereső, az elmúlt évtizedekben pedig rendszeresen újra regisztráltam, ha szükséges volt.
Huszonkilenc év alatt KETTŐ állásajánlatot adtak, tanfolyamokra akartak küldözgetni persze olyanokra, ahol a munkaügyi központ valamelyik tagjáé volt a szervezés. Mert itt nálunk Pécsen, ez teljesen bevett gyakorlat.
Amint, egy xarabb periódusomban közsegélyt igényeltem és kaptam, a második hónapban kiküldtek közmunkára utcát söpörni. Baxxák meg.
A faliújságra meg kiteszik minden nap, az itteni, "Dunántúli napló" állást kínál rovatának a fénymásolatát. Tiszta 90-es évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!