Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől van ez a fordulat?

Mitől van ez a fordulat?

Figyelt kérdés

Régen az RTL híradó vezette a nézettséget, mára a TV2-Tények, de még a kisérő Tények+ is megelőzi.

Miért?

2023. aug. 27. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom ,nem nézem mert nagyon egyoldalúan nyomják a híreket, mondjuk a többit sem nézem.
2023. aug. 27. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Én sem értem a fordulatot , pedig az emberek szertik hallgatni a fidesz szidását, lehet kevesebb a Budapesti mint volt vagy csak elmentek nyaralni külföldre.
2023. aug. 27. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

Manapság az értelmesebbje inkább interneten nézi, olvassa a híreket, a tv-t inkább az idősek, a nem túl iskolázottak és a vidékiek nézik.

Az RTL klub híradóját többnyire az ellenzékiek, értelmiségiek szokták nézni, de ők is inkább interneten olvasnak már. A TV kezd a háttérbe szorulni a fiatalabb generációknál. Kivéve a képzetlenebbeknél, illetve az időseknél.

2023. aug. 27. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Nézettségben azért fontos az is, hogy milyen műsorok mennek előtte, aztán lehet régen se azért nézték az RTL híradót, mert az olyan jó volt, hanem azért mert nem kapcsoltak el ha jó volt előtte a sorozat vagy épp utána a film.
2023. aug. 27. 15:00
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Főleg benne a sok baleset meg bűnügy, utána meg szidják a kormányt, minden nap ugyanaz.
2023. aug. 27. 15:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Én egyik híradót se nézem… csak feljött hírnek, hogy csökkent. (Én szinte csak streamingezem)
2023. aug. 27. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Mi az a streaming ?
2023. aug. 27. 15:15
 8/14 A kérdező kommentje:

15:15

Filmek, sorozatok, doku filmeket (pl:Natgeo) tartalmakat nézhetsz,

Ezek a legnépszerűbbek, ezeken a saját tartalmaik vannak fent (Disney+, Skyshowtime, Netflix, Paramount+, Amazon Prime

2023. aug. 27. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Egyik előttem szóló rátapintott a lényegre, egyre inkább csak a nyuggerek néznek TV-t.
2023. aug. 27. 15:23
 10/14 A kérdező kommentje:

“ Egyik előttem szóló rátapintott a lényegre, egyre inkább csak a nyuggerek néznek TV-t.”

A nyugdíjasok ezek szerint narancsos érzelműek?

2023. aug. 27. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!