ma 18:41
Te kit szeretnél a helyükön látni aki szernted jobb munkát végezne?
Klárikát aki az árak helyett a béreket emelné? :D
Én a legjobban a visszamenőlegesség intézményére vagyok kiakadva meg arra, hogy olyan hülyeségekre számolatlanul van pénz, mint utcák átnevezgetése, állami titulusok olyan szintű átnevezgetése, amelynek a lenyomatai több száz millió forintos tételek.
-Mit érdekel engem, hogy "Lenin utca" egy falu főutcájának a neve, ha a benne élőknek van tisztes megélhetésük, nem nélkülöznek, van működő óvoda, iskola, ahová a gyerekeket el lehet vinni és normálisan foglalkoznak velük? Mit érdekel, ha nincs eladósodva ennek a falunak a lakosság, önkormányzata, van normális közvilágítása, köznapi élettel összeegyeztethető tömegközlekedése és az utakon, járdákon sem buknak orra az emberek - mert normálisan karban vannak tartva, ki vannak építve? Mit érdekel engem ugyanez, ha belátható távolságban áll rendelkezésre használható és rendelkezésre is álló egészségügyi szolgáltatás és jó a közbiztonság? És még sorolhatnám, - de értelme nem sok...
Urizálásra, egyetemes hülyeségre viszont számolatlanul előkerül mindig a közpénz, - mint pl. a tűzijáték meg a hasonló baromságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!