Hazánkba is betört a legújabb Covid vírusmutáns. Mivel még nincs vakcina. Kibírna a gazdaság egy újabb lezárást?
Figyelt kérdés
Olvasni, hogy már kotyvasztják a vakcinát. Egy olyan újszerű törzs jelent meg és mai hír szerint már itt is jelen van (már miért ne lenne?)
ami olyan kemény mint a régi törzsek voltak és újabb oltás kell annak kivédédéhez. Ami viszont nincsen, tehát maradnak a lezárások.
Kibírnánk egy újabb lezárást, inflációt vagy menjen át az országon így ahogy van? [link]
2023. aug. 25. 13:32
41/49 anonim válasza:
Oké, de nekem nem allergiás sokkom van, hanem sima allergia. Nem arról beszélek hogy darázsra vagy mogyoróra vagyok érzékeny és adrenalin kell.
NINCS “megfelelő” “szuri” allergiára.
42/49 anonim válasza:
Ha mindenáron szúratni akarja magát:D
43/49 anonim válasza:
41: hát fejezd ki magad bátran akkor; mi a kínod, mi a bajod, ki bántott.😂 Ne apró adagokban ismerjük meg csodás injekciókra, vakcinákra termett lényed.
45/49 anonim válasza:
44: ne gondolkodj, csak szeresd a mogyorót. Az a lényeg. Felviszi aaz adrenalint 🤣.
46/49 anonim válasza:
Be vagy nyomva, trollkodsz, vagy flepnis vagy?
47/49 anonim válasza:
46: nem vagy te egy kicsit jópofa?
48/49 anonim válasza:
Komolyan nem tudom hogy ezeket a se füle se farka zagyvaságokat tényleg nekem szánod-e, és ha igen akkor miért.
49/49 anonim válasza:
Na? Lett újabb lezárás? A kérdezőt feljelenteném rémhir terjesztéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!