Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország balkáni ország ?

Magyarország balkáni ország ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 10:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Lassan már sértés lesz a balkániaknak ilyen kijelentés, a Zsírdisznó tesz róla.
2023. aug. 25. 10:44
 2/34 anonim ***** válasza:
27%
XD
2023. aug. 25. 10:44
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Én nemrég volt Montenegróban és Albániában, hál Isten, ezektől az országoktól azért messze vagyunk "kultúrálisan", de igazából kb ugyanannyira vagyunk előttük, mint a nyugat mögött.
2023. aug. 25. 10:45
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Már nagyon leszakadtunk a V4-es országoktól, és Románia is csúnyán lehagyott már minket. A jelenlegi szintünk a balkán, a balkáni országokkal vagyunk versenyben életszínvonalban, bérekben, egészségügy/oktatásban.
2023. aug. 25. 10:45
 5/34 anonim ***** válasza:
32%

4-es, és politikai értelemben már Románia is előttünk jár.

Pl. Ordenáré Vezérünk idei posványosi turnéja után a román újságírók közül nem mindenkivel állt szóba, és ezen fennakadtak, mert hát Romániában úgy szokás, hogy a politikus minden sajtós kérdésére válaszol. Khm, Nyugat-Európában is így szokás. Eszerint Románia már közelebb jutott politikailag a nyugathoz, mint ahol mi vagyunk.

2023. aug. 25. 10:52
 6/34 anonim ***** válasza:
33%
#4. Azért van ám valóságtorzulás az ellenzéki oldalon. Nem srácok. Ha jártatok volna életetekben ezekben az országokban (vagy legalább Csepelen túl bárhol), akkor tudnátok, hogy egyik sincs sem előttünk, sem egy szinten velünk. Magyarország pedig nem balkáni ország akkor sem, ha ti már nagyon-nagyon gyűlölitek a Zorbánt.
2023. aug. 25. 10:52
 7/34 anonim ***** válasza:
22%

#5. "a román újságírók közül nem mindenkivel állt szóba, és ezen fennakadtak, mert hát Romániában úgy szokás, hogy a politikus minden sajtós kérdésére válaszol."

xdddddddd

Egyszerűen elképesztő, milyen legendákat gyártotok magatoknak a románok most már nemcsak anyagi, de szellemi nagyságáról is.

Édes Istenem, csak légyszi maradjatok meg örökké ilyennek és sosem kell attól tartanunk, hogy a ti oldalatok veszi át a kormányrudat.

2023. aug. 25. 10:54
 8/34 anonim ***** válasza:
78%
6: a politizálás elég balkáni szinten van, hogy a minielnök csak mikrofonállványnak hajlandó válaszolni, hogy közpénz milliárdokból folytatnak lejárató propagandát, stb.
2023. aug. 25. 10:55
 9/34 Dzsonszi ***** válasza:
38%

"Én nemrég volt Montenegróban és Albániában, hál Isten, ezektől az országoktól azért messze vagyunk "kultúrálisan", de igazából kb ugyanannyira vagyunk előttük, mint a nyugat mögött."

Én is nemrég voltam Montenegróban, hát alig vártam hogy visszaérjünk Magyarországra. Pedig én nem vagyok egy érzékeny, sértődékeny ember, de az a sok bunkó primitív paraszt (mind a mindennapokban, mind a közlekedésben) az kikészített.

2023. aug. 25. 10:57
 10/34 anonim ***** válasza:
7%
#8. Igen, hiszen biztosan fél a baloldali újságíróktól ez a balkáni Orbán. Te valószínűleg lemaradtál azokról az alkalmakról, amikor ő tartotta a kormányinfót és a teljes FOS azt kérdezett tőle, amit akart. Ugye nem kell részletezni, hogy felmosta a padlót mindegyikkel? :DD
2023. aug. 25. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!