Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz gyomos kampánya...

A Fidesz gyomos kampánya megbukott?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen láttam az utóbbi időben, a reakciókat elnézve inkább nevetést vagy közönyt váltott ki. Félreértés ne essék, én is örülnék, ha a város minden négyzetcentimétere rendben lenne, de ez a kampány nekem tényleg kicsit erőltetettnek tűnik.

2023. aug. 24. 23:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Tehát neked nem azzal van bajod, hogy Budapestet elárasztja a gaz és még egy olyan világrendezvény idején, a turista szezon kellős közepén sem képesek rendet csinálni és legalább a szemetet összeszedni, a gazt lenyírni, mint a mostani atlétikai vb, hanem hogy a fidesz erről kampányt csinált?
2023. aug. 24. 23:48
 2/16 A kérdező kommentje:
#1: Nekem nem bajom, hogy kampányt csinált ebből, csak gagyinak tartom. De ha már itt tartunk, jártál mostanában pl az állami fenntartású Rákosrendezőn? Az nem zavar?
2023. aug. 25. 00:05
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Mindenhol zavar ha elhanyagolt, gazos, rendetlen, a szomszéd utcában is. És?

Mi köze ennek a kérdésedhez? Mitől mentené fel Budapest vezetését, az egyes önkormányzatokat az ha a Rákosrendező IS gazos? Az nem Budapest?

2023. aug. 25. 00:14
 4/16 A kérdező kommentje:
#3: De, csak ha felelősségre vonsz miatta valakit, akkor az úgy tiszta, ha az összes felelőst megemlíted, nem csak azt, amelyiknek keresztbe akarsz tenni. Teheted ezt is, csak akkor megkérdőjelezem, hogy valóban jót akarsz a városnak, vagy csak a politikai lehetőséget látod benne.
2023. aug. 25. 00:19
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

#4 Tévedsz.

Valaki csinált egy videó kampányt az általa meghatározott témáról.

Attól mert szerinted más is beletartozna még nem lesz sem rossz, sem bukott és nem is kell belevenniük.

Ahogy nem lesz kevésbé igaz csak mert még van más is ahol jogos a kritika.

2023. aug. 25. 00:25
 6/16 A kérdező kommentje:
#5: Nem azért bukott szerintem, mert más is beletartozna, hanem mert (szerintem) erőltetett és mert a választók többsége erre nem úgy rezonál, ahogy a kampány indítója vélhetően szerette volna.
2023. aug. 25. 00:31
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

#6 Nem kell hogy mindenkinek tetsszen. A lényege meg az, hogy felhívják a figyelmét másoknak is egy létező problémára.

Ez megtörtént, akkor a célját elérte.

2023. aug. 25. 00:43
 8/16 A kérdező kommentje:
#7: És ugyan miért akarják felhívni mások figyelmét? Nem azért, hogy szép legyen a város, hanem hogy emiatt rájuk szavazzanak. Ez viszont a reakciókat elnézve nem sikerült.
2023. aug. 25. 00:59
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
nem hinném, a netes reakciók inkább balosak, de nem az ő reakcióik a mérvadóak, hanem a csendes többségé
2023. aug. 25. 01:22
 10/16 A kérdező kommentje:

#9: Hát, annyira azért nem szokott csendes lenni az a többség.

Másrészt ha nyerni akar a kormánypárt, akkor épp, hogy a balosoktól kellene elvegyenek szavazatokat. De így nem fognak.

2023. aug. 25. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!