7 "Azért ha egy matek-fizika szakpárral egy tanár sírásóként többet keres, akkro elég szar tanár lehetett. "
Nem értek egyet. Lehet hogy csak elfáradt. A tanár egy szellemi munka. Kifárasztotta, lehet a sok rossz gyerek. Most elment fizikai munkára. Azért legyünk őszinték egy sírásónak nem sokal kell ásni egy nak szerencsére
2023. aug. 24. 15:26
12/40 anonim válasza:
10 "Sokan vannak, akik több munkával (kevesebb szabival) kevesebbet keresnek, ezért nem értik, miért hisztiznek ennyire."
PL? A tanárnál is? Nahát kicsoda?
2023. aug. 24. 15:27
13/40 anonim válasza:
@10 Kik azok a sokak, akik kevesebbet keresnek a tanároknál? Csak azért kérdezem, mert kábé minden nap van legalább egy olyan kérdés, amiben azt forszírozza a kérdező, hogy hol van itt a szegénység, hiszen mindenki már millió fölött visz haza. A tanárok kb egy évszak alatt visznek haza egymilliót, ezért nem értem, hogy hol van az a sok ember, aki még a tanároknál is kevesebbet keres.
2023. aug. 24. 15:27
14/40 anonim válasza:
12) Pl más közalkalmazottak, amikhez sokszor szintén felsőfokú végzettség kell.
2023. aug. 24. 15:28
15/40 anonim válasza:
Egyébként viccet félretéve. Magyarországon mindenki utál kb mindenkit. Ha többet keres, ha egy szobával nagyobb a lakása, ha nincs felesége, mert szabad, ha nincs hülyegyereke, ha jobb kocsija van....
2023. aug. 24. 15:29
16/40 anonim válasza:
Gondolatolvasó vagy? Ha ő arra gondolt, akkor miért nem azt írta?
És ez most hogy jön ide?
Azért kell gyűlölni a tanárokat, mert plusz munkával kiegészítik a jövedelmüket?
Nem ismersz olyan embereket, akik más foglalkozásban dolgozva nem ezt teszik?
Te nem ezt teszed? Te meg tudsz élni a fizetésedből? A gondolatolvasás ilyen jól fizet?
17/40 Páncélos szúnyog válasza:
Kb a semmi munkára akarnak fizetés emelést, amikor annak a pénznek jobb helye lenne máshol.
18/40 anonim válasza:
17, például Mészárosnál :P
2023. aug. 24. 15:30
19/40 Páncélos szúnyog válasza:
Pontosan, én is rá gondoltam.
2023. aug. 24. 15:31
20/40 anonim válasza:
Na most már megjöttek a csahosok, ahogy jósoltam. Akkor ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!