Nem kéne tenni valamit az iszlám növekedése ellen ?
Fasisztázzatok, de majd csodálkoztok ha többségbe kerülnek........
A szabadság és a Liberális demokrácia halála lesz az a pillanat.
A szeretet vallásához tartozik Európa (kereszténység).
2. Én se vagyok vallásos és teljesen egyetértek, de mivel az Európai kultúra része , így megvédem.
Az iszlám egy borzalmas vallás, főleg a nők felé. Minden szempontból tiltakozók ellene. Csak a szenvedést hozná el.
8. Én tisztában vagyok az álkeresztény helyzettel itthon, de ha találkoztál-e valaha igazi kereszténnyel akkor te is tudnád ez nem így van. Én teljes mértékben ellenzem a melegek, gyermektelenek hátráltatásat minden szempontból. Ha iszlám többség lenne, és a sharia law meg minden betérne , akkor sokkal rosszabb sors jönne a melegekre, és a nőkre is. Ezt mindig elfelejtik az emberek akik a kereszténységet támadják és az iszlámot védik.
Amúgy nekem a bevándorlókkal sincs bajom.
Nekem nem az arab származással van bajom, hanem az iszlám hit növekedésével.
Szeretet vallásának nevezed a homokos, pedofil, búcsúcédulás, keresztesháborús, szimóniás, korrupt, asszonyégető, demagóg, kétszínű, hazug szervezetet?
Nekem inkább az ördög vallásának tűnik.
8 "Itthon a melegek, a gyermektelenek, a bevándorlók és a ki tudja még kiknek az utálata jelenti a szeretet vallását? "
Benne van a Bibliában, hogy akik melegek azok ***
Még írtották is az iszlámot a középkorban, ha t anultál volna történelmet. Az iszlám is írtott minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!