Hova érdemes menekülni a magyarországi diktatúra elől?
Kétségbe ejt ami itt megy. Gyerekeimnek itt nincs jövője, nem is akarom hogy ebben a pöcegödörben maradjanak ezzel a 2/3-nyi szellemi- és értelmi csökevénnyel..
Angol nyelvtudással, jó szakmával (IT) hol kezdhetnék új életet és biztosíthatnék jövőt a gyerekeimnek?
Mármint velem? 1-2 hasznos hozzászóláson kívül, amit ezúton is köszönök, nagyon nem fogok belebonyolódni itt az aluliskolázott, ostoba narancsosok hozzászólásaiba. :)
Sajnos ez ma és még jóideig ez lesz a magyar realitás, szűklátókörű, az élet legalacsonyabb szintjén hónapról hónapra éhbérért tengődő, kilátástalan életet élő emberek miatt, annak, akinek van némi sütnivalója és nem akar egész életében kiszolgáltatottként élni, annak csak egy út van innen. Elbától nyugatra!
Egyébként jelenleg Hollandia a célország, eddigi információk szerint, havi cca. 1,5 MFt megtakarítást el tudnék érni, szóval jó helynek tűnik. Csak azt javasolták próbáljak kisebb városba menni, a nagyvárosok tömve vannak.
Igen, még véletlenül sem az az ostoba, aki a "diktatúra" fogalmával sincs tisztában, de még arra is hülye, hogy ha már az internet előtt ül, akkor utánanézzen.
Jah, és ezt közhírré is teszi a neten. 🤡
"Hollandia a célország, eddigi információk szerint, havi cca. 1,5 MFt megtakarítást el tudnék érni"
Hollandiában euróval fizetnek. Ezt a mondatot nem értem. Személy szerint én ténylegesen is éltem ott. De ha mi neked csak "aluliskolázott narancsosok" vagyunk akkor nem szóltam. Magyarországról te nyilván mindent sokkal jobban tudsz, mint pl én aki ténylegesen is élt külföldön (meg jelenleg is él)
Annyira jobban tud mindent, hogy itt kérdezi meg, hogy hova menjen. :D
Amúgy ez a kérdés csak egy szimpla libsi fröcsögés volt, hogy itt diktatúra van és el kell innen menni. Nem kell komolyan venni.
5-6000 €-t keresnél Hollandiában és itt a gyakorikerdesek.hu-n kérdezed, hogy hova menekülj? Kicsit gyanús vagy te nekem.
Érdekes, én Magyarországon élek, nem éhbérért tengődök hónapról hónapra.
Senki nem keres annyit. Leszámítva pár nagyon kevés embert. Látszik, hogy a kérdezőnek lövése sincs semmiről sem csak elolvasott pár cikket a hvg meg 444 hasábján és egyből azt hiszi, hogy mindent jobban tud
Vannak olyan emberek, akik a pénzért képesek elhagyni a barátaikat(persze, ha volt nekik) és a családjukat. Még olyan emberek is, akik egyébként itthon jól kerestek. Orvosok például.
Persze vannak köztük olyanok is, akik lusták voltak tanulni, de az Audi kombi meg kéne, így mennek inkább mosogatni, mert itthon esélyük sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!