Egyetértetek Schifferrel, amikor nevetségessé teszi a baloldalnak ezt a logikai bukfencét?
Nem érdekel se Shiffer se a Fidesz.
Én igazi jobboldali vagyok.
Hajrá Mi Hazánk!
Egyetértek vele, a Momentum jó nagy baromságot mondott ezzel.
Azza nem értek egyet, hogy ez "a baloldal logikai bukfence" lenne. Ezt a Momentum írta ki, ne általánosítsunk.
Fidesz: Zöld az ég.
Mindenki más: De hát az ég kék.
Fidesz: Bezzeg azzal nincs bajotok, hogy a fű zöld.
Kb ilyen szint ez is.
Nincs igaza szerintem. Egy nemzeti ünnepen a miniszterelnöknek nem az a dolga, hogy tárgyaljon. Se a törökkel, se a tatárokkal, se a kínaiakkal. Merne mondjuk július 14-én odapofátlankodni Párizsba, hogy ő most tárgyalni akar Macronnal... Kiröhögnék, hogy nem tudja, milyen nap van...?
Viktor évek óta kivonja magát a nemzeti ünnepekből. Máskor noname sokadik vonalbeli pártkatonákat küld maga helyett beszédet tartani vagy az Adrián nyaralgat, most meg "elnökasszony" bohóckodott egy sort a kenyérsütéssel. Méltatlan hozzáállás. Még a sokat szidott Gyurcsányban is volt annyi, hogy legalább nemzeti ünnepen megpróbált megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!