Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győriek, ki volna a megbízható...

Győriek, ki volna a megbízhatóbb polgármester?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy én nem tudok egyikükre sem szavazni. Tőzsgyökeres győri vagyok, csak nem Győrben lakom.

2023. aug. 20. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Borkai Zsolt
Dézsi Csaba András
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Tök mind1.

Bárki lehet, a lényeg hogy a narancs-komcsikat szolgálja.

2023. aug. 20. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Dézsi nem alkalmas polgármesternek.

Orvosnak nem rossz, de hogy a költségvetéshez, városgazdálkodáshoz nem ért, az 100 százalék.

Borkai jobb polgármester volt.Még akkor is, ha volt azaz incidense.

2023. aug. 20. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nyilván egyik se jó. De az arrogáns papagájembernél még a pösze kurv4pecér is egy fokkal jobb.

Csak azt nem értem, miért nem képes az ellenzék találni egy épkézláb jelöltet. Most itt lenne a lehetőség számukra. Mégis szinte biztos, hogy a kurv4pecér és a papagájember közt fog eldőlni a választás.

2023. aug. 20. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Ezek már mind bohócok, szerintem bármilyen vezető szerepre csak szakember lenne alkalmas. Aki bizonyított valami komolyabb cég vezetésében. Versenyszférában, nem állami területen.
2023. aug. 20. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet Borkaira szavazni itt? Emberileg megbukott az az ember.
2023. aug. 20. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

"Hogy lehet Borkaira szavazni itt? Emberileg megbukott az az ember."

Igen. De csak két választási lehetőséget adott a kérdező. A másik meg egy emberileg még inkább megbukott ember. Ha nem így gondolod, akkor valószínűleg nem ismered elégé.

2023. aug. 20. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

6-os!

Mert már morálisan idáig süllyedt a világ.

2023. aug. 20. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Győri lakos vagyok harmic éve.

Sajnos el kell fogadni,hogy ebben a városban ellenzéki jelölt nem tudd nyerni.

És az a durva,hogy a drogos k*rva pecér Zsolesz aki felcsinálta a lánya osztálytársát, valószínűleg meg is fogja nyerni a polgármester választást.

Azért mert a papagájos önelégült dezsi egy igazi paraszt, nagyképű öntelt,szerinte mindenki hülye csak ő nem, mellette 4 év alatt elszórta hülyeségekre a város pénzét.

Szóval dezsi 4 év alatt megutáltatta magát mindenkivel

2023. aug. 20. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért az nem kicsit jellemez egy várost, ahol két ilyen utolsó sz@rházi közül kerül ki a polgármester, dehát Orbánisztánban ez dívik.
2023. aug. 22. 02:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!