Miért nem csinál senki semmit?
Minden ellenzéki politikus meg van elégedve a képviselői fizetésével és székével, semmit nem tesznek azért, hogy végre leváltsuk az Orbán-rezsimet. Most komolyan 2026-ig ez az állóvíz lesz, és tűrjön a nép?
Csupán néha Pesten tart valamelyik párt utcafórumot, de a vidéket senki nem járja, nem kérdezik meg az embereket, hogyan tudnak boldogulni. Egyedül Jakab Pétertől látom, hogy szervez ilyeneket.
Tanár-diáktüntetés is leállt a nyári szünet kezdetével. A diákok elmennek fesztiválozni, amit meg is értek, hiszen fiatalok, ahogy én is, és szeretnek/szeretünk szórakozni, viszont a tanárok is belenyugodtak a helyzetbe látszólag. Majd szeptemberben folytatják, mikor aktuális lesz ismét a státusztörvény kérdése.
Mondjuk azért mert nem külön csapat!
Politikus politikusnak nem ....
Az ellenség nem az "ellencsapat"
A nép az ellenségük!
Nem vettétek észre?
Mzp a leg.... fidesz propagandistákkal együtt!
2
Az utolsó mondatod máshol is visszaköszönt az előbb.
Ha hatalomra jutnának, szerintem lenne pozitív változás, kezdetben kb. Csehország szintű.
Viszont hatalom nélkül is elvannak, nem nekik kell küzdeni az Orbáni infláció és megszorítások miatt.
Én azt nem értem, hogy az EU miért hagyja ezt.. Ezt a gátlástalan lopást és minden egyebet, amit ez a kurmany muvel ezzel az országgal.
Ja, hogy hogy nekünk kéne tenni valamit? Én minden egyes tüntetésen ott voltam Budapesten.
"- Emelem poharam...
- Azt ne! Elég volt az emeléseidből!
- Akkor mit mondjak?!
- Amit nem tudsz kimondani! Aztat, hogy: Fizeteek!"
Az tény hogy az ellenzék bénult, és tzehetségtelen
Ebben eléggé jelentősen benen vana fidezs tevékenysége is.
Az elmult időben ha egy párt elkezdett valamiféle ellenzékiként müködni és nőni kezdetta támogatotság azt a pártot elkezdték leszalámizni, lejáratni
pl: a 2018 as választáskor a jobbik 15% fölött állt, mindcent be is vetett a fidesz hatalmi gépezet hogy lejárassák Vona Gábort, mert látták hogy ő az aki ott az ész és tudja mit akar.
tehát igazából a választoknak kell(ene) elkezdeni hazsnálni az eszüket és egyszerüen nem szavaznia fideszre
Pl a 2022 es választáson ha megbnukott volna a fidesz, lehet hogy Orbán is megbukott volna a fideszben, mert azért azt ne felejtsük hogy a fideszből Orbán csinált egy illiberális autoriter kleptokrata pártot. Ha Orbán kikerülne a hatalomból, jöhetnének elő új tehetséges emberek akik most meg se próbálnak részt vennia politikai életben, mert semmi kedvüka fidesz lejárató propaganda gépezetével küzdeni.
A szavazók a birkák, ez van!
Ez is egy jó kérdés.
Itt nem csak kormányt, hanem népet is kell váltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!