Az Atlétikai VB az Orbán kormány sikere?
Én nem emlékszem, hogy lett volna ilyen volumenű sportesemény a balliberális oldal regnálása alatt. Foci kupadöntő, BL, EL, Szuperkupa, sikeres vizes VB. Most meg ez!
Kelet-európában is egyedülálló futópálya, sportesemény. Nem igaz a dollármédia kritikája, hogy csak a focira költünk. Tessék itt az atlétikai VB!!
Egy atlétikai VB hatalmas beruházás, amit sok hétköznapi dologban is megvalósul. Elég szűklátókörű az, aki csak az atlátikai VB-re koncentrál. Az úthálózat, sport rendezvények - ami koncert, kulturális rendezvény megvalósítására is alkalmas - korszerűsítése mindannyiunknak jó.
A vendéglátást pörgeti. És ha nem olyan lehúzós módon állna a külföldiekhez, mint a magyar belpesti proli, aki fél millát kér egy borér vagy halászléért, akkor vissza is jönne a nyugati vendég -.-
20:10
Tudod mi még a szuper ?
Milyen nosztalgikus komcsi hév jár a stadion körül, meg a repülőtérről bejutni a városba, igaz a rothadó nyugaton a repülőtéren van a vonatállomás is, de a lényeg hogy már tavaly olimpiát rendezett volna Mo.
Igaz az M7.-es csak 2x2 sávos (csak Bp fele 3 az is Székesfehérvártól 🙌🙌🙌 Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok
Ez a kérdező az aktív FIDESZ szimpatizánsok mintapéldája.
Hajtogatja, amit a nagy ember ... propagandája belé sulykol. Írni nem nagyon tud, gondolkodni sem.
Korábban próbáltam válaszolgatni neki, de feladtam, mert feleslegesnek találtam.
Ilyen kell a NER-nek, és ilyeneket fog termelni a státusztörvénnyel agyonvert közoktatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!