A jólét nő, hiába az infláció? Az emberek ész nélkül vásárolnak
Tegnap voltam a Siófoki Lidlben, tele volt az összes pénztár és még az önkiszolgáló is.
Emberek tömegei tele pakolt kocsikkal mintha nem lenne holnap.
A magyarok többsége jólétben él, ez jól látható.
"Tegnap voltam a Siófoki Lidlben"
Tehát a nyár közepén, egy rendkívül népszerű nyaralóváros egyik boltjában tapasztalt tömegből mély következtetést vontál le. Mennyi krumplit vettél? Akciós volt?
Kamu, én Badacsonyban nyaralok, a tapolcai Lidl-be járunk vásárolni, az elmúlt hetekben kb. hatszor voltam, nem hogy tele nem volt sosem, de szinte vakon be tudtam volna parkolni, annyi üres hely volt.
Siófokon júniusban voltam egy hetet, az ottani Lidl parkolóban mást nem láttam, mint osztrák, német meg holland kocsikat.
"Miért nem a Keleti pályaudvar melletti kisboltba mentél be? Ott is sokan vásárolnak, hiszen napi szinten megfordul ott fél európa."
Ha a vietnami vezetésű Coop-ra gondolsz, ott gyakran vásárolok, soha nem voltak még egyszerre 4-nél többen délután 5-körül, amikor én megyek oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!