Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosokat miért zavarják a...

A balosokat miért zavarják a vendégmunkások, ha ők úgyis multikultit akarnak?

Figyelt kérdés
Az ellenzéki médiákban sokat kritizálják a kormány azon döntését, hogy engedélyezi a vendégmunkások toborzását. Viszont én nem értem, ők örökké azt mondták a migránválság idején is, hogy kellenek ide az idegenek. Most az a gond, hogy keresztények és nem muszlimok?

2023. aug. 18. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

"Ezt csak a ti propaganda által kreált világotokban létezik"

Sajnos egyes ellenzéki pártok is indokolatlanul beleállnak ezekbe a témákba, hogy aztán a kormány propagandának könnyebb dolga legyen mondatokat kiragadni.

2023. aug. 18. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

"A balosokat miért zavarják a vendégmunkások, ha ők úgyis multikultit akarnak?"

Nem akarunk multikultit és nem zavar, csak képmutatónak tartjuk, hogy a kormány bort iszik és vizet prédikál. Erre pedig próbáljuk felhívni a figyelmet. Egyébként nyilván jobban örülnénk, ha lenne elég magyar gyerek és utánpótlás, de sajnos nem ez a helyzet.

"Viszont én nem értem, ők örökké azt mondták a migránválság idején is, hogy kellenek ide az idegenek."

Nem tudom kik mondtak ilyet, maximum olyat hallottam, hogy segíteni kell azokon, akik valóban rászorulnak. Bár én ezzel együtt se értettem egyet azzal már akkor sem, hogy ennyi ember idejöjjön, de biztos van olyan is, aki igen.

2023. aug. 18. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:

8 hát én nyugati szintén vagyok liberális.

Kérdésre válaszolva, nem az a baj, hogy jönnek, hanem hogy a kormány a menekülteket (értsd migránsok) nem engedi be.

A menekült és a vendégmunkás nem ugyan az. Amúgy meg a vendégmunkások is rabszolga körülmények közt dolgoznak, ez is baj

2023. aug. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!