A balosok miért nem fogják fel, hogy cigányok nélkül sosem nyernek választást?
Baloldali és liberális vagyok, mégis eljutottam arra a szintre, hogy soha többé nem szavazok egy álszent baloldali pártra sem köszönhetően a támogatóik miatt. Nem szeretnék a támogatóikkal ugyanabban a hajóban evezni, undorítóak, semmivel sem különbek az olyan 20. századi idejétmúlt pártoktól, mint a szélsőjobbos Mi Hazánk.
Ti nevezitek magatokat liberálisnak és baloldalinak? Miért kell egyből faji dolgokra hivatkozni a legutóbbi késeléses gyilkosság után? Telex, 444 és társai. Az összes ilyen cikkel kapcsolatos hozzászólások tele vannak balosok által írt szélsőjobbos ideológiával a cigányokkal kapcsolatban, némelyik még a Mi Hazánkos hozzászólásokon is túltesz. Mikor fogjátok fel végre, hogy nélkülünk sosem fogtok választást nyerni? A Fidesz az egyetlen párt, amely már 2010-ben is rájött arra, hogy cigányok nélkül nincs győzelem. Már rég túl vagyunk azon a ponton, hogy nélkülünk bármit is elérjetek, a statisztikák mind engem igazolnak. Szerintetek, ha már engem (aki cigány és mellette még liberális) sikerült teljesen átállítanotok arra, hogy inkább elhúzzak valódi liberális országba vagy inkább szavazok a Fideszre, akkor nem kellene változtatnotok a dolgokon?
Miért van az, hogy amikor a magyarok gyilkolnak sosem írtok még ti sem magyargyűlölő kommenteket? Deáktéri eset pl... Még ti is meg akartátok lincselni a cigányokat, bezzeg amikor kiderült, hogy nem cigány volt az elkövető, hirtelen ti is elk*ssoltatok, mint a szélsőjobbosok, szó szerint feledésbe merült a történet. Ugyanígy volt idén is év elején a másik gyilkosságnál. Undorítóak vagytok, mind felsőbbrendűnek képzelitek magatokat a jobboldaliaktól, azt hisztiket a nyugati liberális civilizációhoz tartoztok, holott mélyen legbelül semmivel sem vagytok jobbak a keleti fertős civilizációtól. Nem vagytok ti balosok, sem pedig liberálisak... Értelmiségiek pedig végképp nem, különben nem állítanátok, olyan esztelen dolgokat, hogy „600 éve nem tudnak integrálódni”. Aki csak egy kicsit is otthon van a szociálpolitikában, az tisztában van azzal, hogy a cigányokat tulajdonképpen csak a rendszerváltás óta kezelik egyenrangúként, előtte soha nem is volt célja a fehéreknek, hogy integrálódjanak. Aki nem hiszi járjon utána, 1-2 könyv elolvasásába még senki sem halt bele. Fogalmatok sincs milyen egy olyan cigány családba felnőni, melynek kilátástalan a helyzete, mégis úgy okoskodtok, mintha mindenről tudnátok.
Hozzáteszem 30 év alatt rengeteg pozitív változás történt a cigányság körében, ezt is minden statisztika alátámasztja. 30 év alatt csodát nem lehet várni, egy nép sem képes drasztikus átalakulásra 600 év folyamatos elnyomás és üldözés után (emlékeztek még arra, hogy kiadtatok minket pl. a náciknak, na de mindegy ez más téma). Úgy csináltok amúgy, mintha a cigányok miatt a világ legveszélyesebb országai közt élnénk. Globálisan a 13. legbiztonságosabb ország vagyunk a 197 országból... Hűha, mindennap életveszélyben vagytok a cigányok miatt, ugye?
Ez a különbség amúgy a civilizált Nyugat és Kelet között... Az USA-ban pl. már évtizedekkel ezelőtt rájöttek arra a demokraták, hogy a feketék és a spanyol ajkúak nélkül sosem nyernek. Többek között ezért is van az, hogy 2009 óta Trump ámokfutása kivételével a demokraták tudnak nyerni folyamatosan. Későbbiekben ugyanez a tendencia figyelhető majd meg. A fehér néppel önmagával már ott sem lehet választást nyerni, csak nagyon nehezen.
Kezdek teljesen kiábrándulni a papíron baloldalnak nevezett pártokból és követőikből. Eljutottam arra a szintre, hogy ha végzek a sulival itt hagyom ezt a fertőt, de ha valami csoda folytán itt maradok, akkor inkább szavazok a Fideszre, vagy el sem megyek szavazni, minthogy az ilyen álszent emberekre voksoljak. Hozzáteszem a Fidesz sem kezeli jól a cigányhelyzetet és mást sem, ez tény. Rengeteg hibája van a pártnak és a követőknek is, de egy Fideszes portálon sem szapulják úgy a kisebbségieket, mint a magukat nagy liberálisnak tartó oldalakon/cikkeken.
"Én inkább azt kérdőjezelném meg, hogy a kérdező valóban cigány. Helyesen ír, "
Ismerek diplomás cigányt. De láttam már Doktorival is. Szerintem nem az az ismérve, hogy nem tud helyesen írni, hanem hogy más rasszba tartozik, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!