Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magas inflációnak rengeteget...

A magas inflációnak rengeteget előnye van, ezt miért nem reklámozza a kormány?

Figyelt kérdés

A magyarok elhízásban élen járnak Európában, ezt statisztikák igazolják.

Ha az emberek kevesebbet esznek, lefogynak, ez javítja az egészséget.

Ezt miért nem említi senki? Miért a negatív hírek mennek állandóan?

2023. aug. 17. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Olcsó kaja, amire az emberek rákényszerülnek, alapból egészségtelen/hizlal.
2023. aug. 17. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Az a helyzet hogy hiába magas az infláció, az emberek nem esznek kevesebbet, tudom van egy pár kollégám rájuk férne mínusz pár kiló, de nem.

Szerintem ezért nem reklámozzák mert hülyeség.

2023. aug. 17. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
37%

Továbbá minden túl magas embernek vágjuk le a fejét, mert az is egészségtelen. Na de mi legyen azokkal, akiknek észt kéne operálni a fejébe, de ez nem lehetséges.

Nem is értem, a világ összes országa miért tartja a legrosszabb forgatókönyvnek az inflációt, mikor annyi a túlsúlyos ember. Az elefántok is lehetnének karcsúak, mint a mókusok.

2023. aug. 17. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én éltem már szegénységet, és jó(bb) létét is. Gyerekkorom (2000-es évek)-ben sokat nelkuloztem. Volt hogy zsíros kenyér, volt reggelire-ebedre-vacsorára. Meg a sült krumpli. A könyökünkön jött ki, de ettük mit ettük? Faltuk! Mert nem volt más, és jó volt, hiszen örültünk hogy van valami a gyomrunkban.

De egy biztos, az pedig az, hogy sosem voltunk soványak! Fehér kenyér + zsír. Vagy sült krumpli. Ezek mindig voltak. Nem éppen legfogyókúrásabb étel, de olcsó, szóval nem a húde nagy jóléttől voltunk dundikák. Úgyhogy hagyjuk ezt, a most legalább mindenki le fog fogyni mert elhízottak vagyunk.

A zsiroskenyértől, krumplistésztától, babfőzeléktől senki nem fog fogyni most sem.

2023. aug. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!