Mit szóltok, hogy ennyire durván lezuhant a magyar vásárlóerő? Amikor a Fidesz gazdasági bővülést ígért, 20%-os visszaesést produkált.
"az ipari export 4 százalékkal nőtt, a belföldi értékesítés pedig 20 százalékkal visszazuhant."
Ez azt jelenti, hogy a világ többi része rendben van gazdaságilag, csak nálunk van hatalmas recesszió. Ezt mivel magyarázza a Fidesz?
"a világ többi része rendben van gazdaságilag"
Nem, ezt holtbiztos, hogy nem jelenti. Már csak azért sem, mert nincs így.
Ez azt jelenti hogy a magyar GDP és a magyar gazdaság az exportra termelő nyugati cégek müködésének köszönhetöen tart még a statisztikailag kimuattható szinten.
És azt is muattja hoyga magyar emberek jövedelme reálértékben csökken, Orbán elinflálja a béreket, és rabszolgát csínált a magyar emebrekből a nyugati (és most már a kinai) cégek érdekében.
Miközben szídja a nyugatot és Putler anuszát kényeszteti
nem is értem hogy hoyg nem éátják az emberek a nemzetvesztő részét az orbánisztáni politikának
Egyre kevesebben vagyunk
egyre szegényebbek vagyunk
egyre kiszolgáltatottak vagyunk más országoknak
Miközben megy az orbáni agymosás!
5, Hétvégén pont a Balcsin voltam és egyrészt tényleg eszement árak vannak, egy rohadt büfés menü ott kezdődik 2 főre, hogy 12000 Ft, de egyrészt alig hallani magyart, másrészt, amit meg hallasz, az kb, hogy mennyi? Ilyen qva drága?!
Több külföldi van, mint magyar, a szállásadók panaszkodnak, hogy nincs vendég, de a büfés is, akivel beszéltem, azt mondta, hogy érezhetően kevesebb forgalmuk van, mint az utóbbi években.
8as vagyok, és még mielőtt valaki:
Ábrahámhegy büfésor:
Gyrostál 4000,
Cordon Blue 3800,
1 üveg Krusovice 1100,
1 limonádé 1500,
1 cappucino 750 HUF.
“ 5, Hétvégén pont a Balcsin voltam és egyrészt tényleg eszement árak vannak, egy rohadt büfés menü ott kezdődik 2 főre, hogy 12000 Ft, de egyrészt alig hallani magyart, másrészt, amit meg hallasz, az kb, hogy mennyi? Ilyen qva drága?!”
Nem vagyok narancs komcsi, de büfében mi került ennyibe ? A Mustafa Siófok aranypartján ami elég fancy étterem, ott nem kerül ennyibe…pedig az nem büfé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!