Mi az oka a javuló életszínvonalnak?
Elvileg magas az infláció, de ahogy azt mindenki láthatja ez keveseket érint. A magyarok többsége ugyan úgy vásárol, utazgat.
Jó ezt látni bár nem tudom miért kell azt hazudni hogy itt nyomorognak az emberek.
Kérdező, még Nagy Márton is fogyasztási sokkról beszél, úgy visszaesett a fogyasztás:
Index - Gazdaság - Nagy Márton: Ez már fogyasztási sokk
Index - Gazdaság - A magyarok közel felének nincs pénze nyaralásra
Nem jársz nyitott szemmel, füllel és orral. Csak azt látod, amit a nagy ember ... propagandája ír Neked.
Egyébként Európában egy országban rosszabb az életszínvonal, mint nálunk.
És ezt szerinted jó látni! Hát ...
Csomóan home office-ban külföldre dolgoznak?Vagy általában nem itthon vannak, és csak ritkán járnak haza a családjukhoz, vagy nincs is családjuk? Így mégolcsóbban kijönnek akár pl.
Meg még pl nem is csak a határ mellől, rádióban hallottam, hogy átjárnak külföldre vásárolni, és akkor van pl, aki asszem Bpről, vagy környékéről jár Szlovákiába, és vezeti egy táblázatban, és kijött, hogy úgy, hogy oda még benzinköltség is kell, havi 50000 FT-t spórol, hogy kijár külföldre vásárolni. Vagy pl lehet, hogy van, aki már évek óta gyűjtöget egy utazásra, csak most jutott el odáig. Vagy pl lehet, hogy covidkor sokan félrerakták azt a pénzt, amikor elmentek volna utazni,és akkor lehet, hogy most azt használják fel valamilyen módon. Akár utazni,vagy másra.
Én ezeket nem tudom, csak tippek, azt sem tudom,hogy növexik-e az életszínvonal.
Viszont , lehet, hogy attól tűnik annak, hogy csomó rosszabbul élő kivándorolt külföldre, így javult a statisztika (?)
Köszönhető a kormány gazdaságpolitikájának. Most az elmúlt 3 hónapban nagyon rákapcsoltak és sorra követik egymást a kiváló intézkedések.
Nyilván mindig vannak időszakok mikor gyengébben teljesítünk, meg vannak elhibázott döntések is (ahogy minden ország kormánya esetén) bár most ez a nagy gyengülés nem elhibázás miatt volt hanem a háború meg biztos vagyok benne, hogy a baloldal is nyomást gyakorol Brüsszelben így ezekből kijön a magas infláció.
De nem kell aggódni mert ha ilyen jól teljesítünk mint most akkor le lesz törve az infláció év végére.
Egyébként sehol a világon nem engedhetik meg maguknak csak itthon, hogy ingyenessé tegyék a fiatalok számára a jogsit. Ebből is az jön le, hogy mashol ellopják a pénzt, itt a fiatalokat támogatják vele.
Borzalmas! Te el is hiszed, amit írsz, vagy csak írod, mert mondják Neked.
Részleteznéd, hogy mik azok a kiváló intézkedések, amik az utóbbi három hónapban követik egymás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!