A NER-huszárok miért a hanyatló Nyugatra mennek nyaralni/síelni/kikapcsolódni?
#6 csak, hogy jól értem-e. A nyugat olyan rohadtul hanyatlik lassan 70 éve (kb akkor kezdtétek ezt a mantrát csak akkor még vörösben és nem narancssárgában), hogy még legalább 100 évig vezető hatalom marad?
És mondd csak, a gonosz nyugat terve, hogy homokosá neveljen át mindenkit az is 60-70 évig tart per fő?
#8. Vegyük sorra!
- Nem jól érted.
- Nem a Fidesz volt a vörös, hanem a ma legnagyobb ellenzéki erő. A Fidesz alapítói akkor voltak iskoláskorúak, amikor az előző rendszerben a nyugatellenes propaganda ment, nehéz lesz tehát rájuk fogni.
- Attól, hogy egykor a kommunista propaganda eleme volt egy (legalább részben) megalapozatlan állítás, ma még lehet igaz, plane más szellemiségben.
- Simán eltarthat egy ideig a hanyatlás, az nem úgy működik, hogy amíg meg nem semmisült valaki, az nem hanyatlott előtte, de persze becsukhatjuk a szemünket, hátha akkor nem veszi észre más sem.
- Nem írtam olyat, hogy legalább 100 évig, a gyarmattartó múlt és a 20. századi kommunizmus béklyójától mentes prosperitás hozadéka viszont kitart egy ideig, nem egyik pillanatról a másikra esnek le a mi életszínvonalunkra. Ettől függetlenül szép spirálban mennek lefelé, nagyon elvakultnak kell lenni, hogy ez egyáltalán ne tűnjön fel.
- A melegek sehogy sem jönnek ide, de értem, hogy Orbánozni akarsz érvek helyett, részemről csak nyugodtan!
A többi stimmelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!