A baloldali érzékenyítő propaganda ellenére is a legtöbb ember kiröhögi azokat, akik nem tudják magukról eldönteni, hogy fiúk vagy lányok?
Figyelt kérdés
A politikai korrektség miatt már nem szabad megatív dolgokat mondani a gender ideológiáról, így hivatalosan mindenki mutatja az elfogadást, de informális közegben egy pár pohár után szerintem sokan másképp beszélnek az egészről, mert mégis jobb esetben a kisgyerekek is tudják mi a nemük, nem hogy felnőtt emberek.2023. aug. 15. 20:35
11/26 anonim válasza:
Ezt kell megértenetek, karlengető barátaim. Aki nő, az nagyon is tudja hogy nő, aki férfi az nagyon is tudja, hogy ő férfi. Aki egyik sem, az nagyon jól tudja hogy ő egyik sem. Nincs itt bizonytalanság.
12/26 anonim válasza:
Mindenki eltudja dönteni, a sokféle nemből kiválaszthatja, hogy melyikkel tud azonosulni.
13/26 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy a hisztériakeltés az elvárt, de ettől én nem teszem sőt, ellenállok, mert normálisnak érzem magam. És nem szeretnék várni, míg bárki is elfárad a füttyögésben, mert a passzív ellenállás nem erre a helyzetre való. És nem a kitartásért erőlködöm, hanem a jobb életért (amit magamnak nem probléma megteremteni, csak zavar a silányság körülöttem).
14/26 anonim válasza:
12-es milyen sokféle nemről beszélsz? 🤣
15/26 anonim válasza:
Ez intelligencia kérdése. Aki ilyen szempontból szerényebb képességű az igen, kiröhögik.
16/26 anonim válasza:
15ös: ha neked egy férfi azt mondaná, szolitsd Jolánnak, ne mond hogy nem röhögnéd el magad!
17/26 anonim válasza:
#16 nem, nem röhögnék. Ez nem éri el a humorküszöböm. Rettenetesen primitív vagy, ha ez szerinted vicces.
18/26 anonim válasza:
Milyen sokféle nem? Csak férfi és nő van. 2 nem van. Nincs több! Max valamilyen párhuzamos univerzumban!
19/26 anonim válasza:
Akkor a miénk egy párhuzamos univerzum, mert a pszichológia és pszichiátria szerint van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!