Aki kimegy külföldre mint gazdasági menekült az mi alapján szól bele a magyar politikába?
Én se megyek külföldi fórumokra okoskodni mert nem ott élek, nem ott dolgozok, nem ott adózók.
Aki kimegy külföldre és cserbenhagyta a magyarokat az az ottani helyzettel foglalkozzon.
9 Én meg ismerek olyan libsit, aki utálja a homokosokat. És akkor mi van?
Közben meg nagy liberálisnak mondja magát, meg elfogadónak.
Ez nem így van! Marbell-át már a helyiek is csak kis Felcsútnak hívják! xD
Nem hiába a sok hasonlóság Orbán és Torrente között
Akkor miért nem költöznek a liberálisok Romániába mind?
Jó kérdés: mert felhatalmazást érez gondolom erre, mert ő játssza a Menő Manót, osztan közben ráadásul meg atombiztosan a Fideszere is szavaz.
"Több tiszletetet!; "Több tiszteletet!".
Szégyen.
A kivándorló magyarokat nem érdekli már, hogy itthon mi van.
Ha az ellenzék nyerné a választást se jönnének vissza. Aki egyáltalán nem élt itt, csak a szája nagy, annak meg pont annyi köze van hozzá, mint a PestiTV stábjának az amerikai választásokhoz. A véleményét mindenki elmondhatja.
Én mondjuk nem adózás alapján dönteném el, hogy ki szavazhat. Rengeteg olyan egész életét itthon töltött magyar van, aki mivel multinál dolgozik, más országba adózik.
Az szavazhasson, aki legalább 2 ciklust állandó jelleggel, tartózkodásival az országban élt az elmúlt 12 évben.
Húsz éve élek boldogan Ausztriában.
Hogy miért "szólok bele"a MiMagyarok dolgaiba?
Mert úgy tartja az úri kedvem.
A MiMagyarok MINDENKI dolgába beleártják magukat,mert így akarják Európát zsarolni. Na viel Glück auch 🤣🤣
Ritka jellemtelen és alamuszi bagázs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!