A fél ország építkezik, miért kell azt hazudni hogy szegénység van?
Figyelt kérdés
Építőiparban dolgozó kollégák nem győzik a munkát, sorra épülnek a 80-100 milliós házak.
Szegények a magyarok.... hagyjuk már a hülyeséget.
Nyilván van egy szegény réteg de ilyen van Amerikába is.
2023. aug. 13. 22:55
1/12 árokpart válasza:
Jaj de naiv vagy, vagy ha nem akkor gyerek. Szerinted a száz milliós házak a magyar embereknek épülnek, meg úgy általában a lakóparkok? Bizony, hogy nem , hanem idegen telepeseknek. Szerinted melyik magyar ember tud ma száz millió forint felett ingatlant venni plussz azt még fenntartani, plusszban még amellett élni, munkahelyre járni, vállalkozni stb? Szerinted a magyar emberek ezt a mai gazdasági helyzetben meg tudják tenni? Na ugye, hogy nem, tehát valaki másnak épülnek.
2/12 anonim válasza:
Építkezik??
Te madár, a magyarok sorra vásárolják a 27 milliárdos jachtokat!!!
Le vagy maradva a 100 millás házakkal, az egy hónapja volt már!!! 🤡🤡🤡
3/12 anonim válasza:
EZ a felső tizezer, de ennyi. Kell a munkásszállás a filippinó, vietnami, pakisztáni stb. vendégmunkásnak. Az uraiknak (kinaiak, dél-koreaiak stb.) épülnek a luxusvillák. Magyar ebben az országban már nem épit.
4/12 anonim válasza:
Az pedig meg se zavarja a gondolatmenetet, hogy az építőipar holdudvaron kívüli része romokban hever.
5/12 anonim válasza:
"Szerinted melyik magyar ember tud ma száz millió forint felett ingatlant venni plussz azt még fenntartani, plusszban még amellett élni, munkahelyre járni, vállalkozni stb?"
Én.
7/12 anonim válasza:
Én meg pont azt hallom az építőiparban jártas emberektől, hogy kezd rohadtul beseggelni, valamint, hogy a magyarok nem építkeznek egyáltalán, csak a külföldiek/külföldi befektetők.
8/12 anonim válasza:
#7 Meg ráadásul a keményvonalas fideszes ismerősöm is ezt mondja.
9/12 anonim válasza:
A kérdező álmaihoz képest az országos valóság:
"Az építőipar szerződésállománya országosan 28 százalékkal, míg Budapesten mintegy 15 százalékkal lett kisebb éves szinten"
Nyögi a válságot az építőipar
10/12 anonim válasza:
Nem tudom. Én a másik feléhez tartozok. Tényleg kevés pénzem van. Megélni megélek ugyan, mivel dolgozok, de csak ha a lottón nem nyerek, én építkezni nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!