Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tóth Gabi veszíthet a Fidesz...

Tóth Gabi veszíthet a Fidesz NER keresztény reklámarc státuszából a házasságtörés miatt?

Figyelt kérdés
Kibukik a pixisből?
2023. aug. 13. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért a többiek, akik bűnöket követtek el, kibuktak?
2023. aug. 13. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Borkai se veszített nagyon semmit, sőt, lehet vissza is térne...

Az ellenzék nem tud karaktergyilkolni, nekünk nincs országos lefedettségű média hálózatunk ahol 0-24 nyomathatjuk, hogy pl Borkai egy álkeresztény ember aki k*rvázni és drogozni jár, meg nincs pénzünk az országot teliplakátolni...

Egyszerűen ilyen az, ha propaganda van mögötted. Ellenzéknél ha valaki egy kis botlást csinál vagy csak ha ki lehet ragadni egy mondatot a kontextusból, akkor már 0-24 azt harsogja a propaganda és örökre rátesznek valami jól hangzó jelzőt az illetőre.

De persze hülye libsi vagyok és egyáltalán nincs itthon propaganda még véletlenül sem:) csak ugye én egy buta diplomás kommunista vagyok aki kitalálja ezt az egészet.

2023. aug. 13. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
31%

“ diplomás kommunista vagyok aki kitalálja ezt az egészet.”

A szövegből amit leírtál, nem az tűnt ki, hogy narancsos lennél….

A diplomás kommunista azok pont a narancsra jellemző

2023. aug. 13. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszed, hogy házasságtörés történt?
2023. aug. 13. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Már fel is van vállalva a fricskás fiú, kézenfogva fotózták ma őket Jászberényben, puszilkodott is vele a kárpátok madonnája.
2023. aug. 13. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk én hallok ilyen feltételezéseket, hogy ez az egész csak figyelem-elterelő manőver Lölőék 27 milliárdos, új jachtjáról.
2023. aug. 15. 08:20
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván azért válik el két ember, mert Várkonyi egy jachton kávézott. Azért van egy szint, ami alá már nem megyünk...
2023. aug. 16. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fingom sincs, de megelégednék annyival is, ha végre meg tudnám nyitni akármelyik híroldalt anélkül, hogy ennek a luvnyának a válásáról szóljon az első 50 oldal.
2023. aug. 16. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8 Lehet, hogy a mai KSH adatokról igyekeznek elterelni a figyelmet :D :

[link]

2023. aug. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!