Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 6ezer kínai férfi, Debrecen?

6ezer kínai férfi, Debrecen?

Figyelt kérdés

Mihez fognak kezdeni velük?

Nők, szórakozás, szabadidő?

Bezárva nem tarthatják őket a konténervárosban, nem elítéltek.

A melós pedig melós ha magyar ha kínai.

Vagyis majd dugni akar, inni akar, drogozni akar vagy csak kajálni egy jót 10ed 20admagaval.

És még ez utóbbiban is olyan szintű a kultúrális különbség ami átlag magyarnak nem igazán tolerálható.

A kínaiak köpnek büfögnek finganak akár étteremben is minden gond nélkül ez náluk termeszetes.

Plusz mint a cigányok üvöltve ételt köpve kommunikálnak evés közben.

És ez még a light.

Mert evés után mennének majd dugni, inni, vagy becuccozni.

6ezer ember ellátása ezügyben pedig már nevezhető iparnak.

Mennyire fogja megdobni ez az új élethelyzet a szervezett bűnözést és a prostitúciót vajon a térségben?

2023. aug. 12. 19:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
37%
Debrecenben már oly mind1, úgyis annyi néger phasz van már ott, hogy még 6 ezer mikro pénisz is elfér. A magyar férfiak nagy része meg incel marad ott, ez van.
2023. aug. 12. 19:32
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Nincs magyar, aki gyárban melózzon koma...te hogy oldanád meg a kérdést, ha se országon belül, se Európában nem akar ide jönni melózni senki, még a románoknál is többet adnak, csak ázsiaiak meg afrikaiak vállalnak melót itt, ha te se afrikaiakat se ázsiaiakat nem akarsz itt látni, a munkaerőhiányt, hogy oldanád meg jó komám?
2023. aug. 12. 19:39
 13/35 anonim ***** válasza:
63%

Na mi az mégse akkora biznisz ez a csok, így közvetve ismered be, hogy a fidesz kormány politikája csőd??? :DDD

20%-al több lenne a magyar gyerekek száma, ha nem külföldön születnének :DDD

Ehhez csak az kellett volna hogy ne nyaljátok be a fidesz prooagandát és szavazzatok másra :D Zabáljátok meg amit főztetek :DD

Üdv külföldről :D Nekünk ellenzékieknek semmilyen bevándorló nem kellett volna, max azok, akik a nyelvet

Az egészségügy miatt meghal évi 40ezer ember akinek nem kéne. Minden évben. Meg hozzáveszed a fidesz birkák miatt emigráló magyarok százezreit és nem is lenne itt népességfogyás :D

Csak nem 30 millióra kéne aláírni 22 évesen egy használt szar lakáshoz amikor 3 év múlva úgyis válás a vége meg örök adósság. Ausztria miért nem így csinálja :DD

Szembemegyünk a nyugattal egyedüliként az autópályán és üvöltözünk hogy itt mindenki hülye :D

2023. aug. 12. 19:45
 14/35 anonim ***** válasza:
15%

Azért kell az akkumulátorgyárakba ázsiai munkaerő, mert a gyár közelében élő kelet-magyarországi "hátrányos helyzetűek" nagy része teljesen képzetlen, a képzésük idő és pénz lenne a gyárnak, a többségük nem akarna rendesen, hatékonyan dolgozni a gyárban, emellett egy részük inkább azért járna be dolgozni néhány hétig az akkumulátorgyárba, hogy az öltözőkből, konyhából, stb ellopjon különböző értékeket és hazavigye.

Ilyen munkaerőre pedig egy profitorientált gyárvezetésnek nincsen szüksége. Emiatt kell ázsiai vendégmunkásokat befogadni, ők legalább tudják azt, hogy ha fizetést akarnak, akkor azért cserébe keményen kell dolgozni.

2023. aug. 12. 19:49
 15/35 anonim ***** válasza:
66%

14 És megmagyarázza :DDD A fidesz kormányod egy tolvaj mocskos aljas hazug gecci banda :D

Hazudnak 0-24-ben 13 éve!

2023. aug. 12. 20:04
 16/35 A kérdező kommentje:

Hát 10es.

Valamikor 20 éve voltam először hollandiában.

És kb az első dolgom volt hogy a piros lámpas negyedben megdugjak neger szépséget.

Vietnámi szépseget.

Indiai szépséget.

Szóval igen.

Ha külföldre megyek, kb az első este meg szoktam dugni egy őslakost.

Ebből volt is nagyon érdekes élményem 1x.

Elmentem az igazi vikingekhez 9 eve

Izlandra.

És piázgattam egy pubban.

Es rendesen 5 percenként odajött egy nő ismerkedni hozzám.

Mert oké hogy magas vagyok jókepű meg izmos...de ez itthon max annyira eleg hogy egy szórakozó helyen az egesz este alatt megszólít 1 max 2 nő.

De izlandon? )

Kb vadásznak a nők a külföldiekre.

Plusz sokaknál a kultúra alap resze hogy ha vendegsegben vagy es ott is alszol akkor alap hogy megdugod a haziaszonyt.

Elsőre nem akartam elhinni. De bent ültünk a szaunában a gyönyörű feleségével és mosolygott a pali majd mondta hogy latja bejövök a feleségenek és ő megy.

Es 2en is elmondták, hogy náluk a belterjesseg miatt aplikació van arra hogy nem e uncsitesók...másod uncsi tesók.

És ismerkedeskor ezzel kezdenek.

De am e miatt nem csoda hogy mo összes szellemi fogyatékosokkal foglalkozó gyógypedaszisztense izlandon melózik...

Gumi nélkül szerelmeskedtem velük és boldogok voltak..

Es én is.

Az egyik csajjal a hazautazasom után is dumálok mai napig.

Es a full szőke családjában ott van egy barna szemű barna hajú kiscsajszi a lánya...a lányom.

Viszont ott nem az van hogy meg ba szták a felesegem megöllek ge ci.

Ő es a ferje a mai napi napig hálasak nekem ezert.

Es szinte minden evben ki is megyek hozzajuk az igazi lányomnal aki velem él.

2023. aug. 12. 20:04
 17/35 anonim ***** válasza:
69%

Pont ezert kerdezem mert 15 éve vagyok kapcsolatban kínaiakkal es ismerem őket"

"Valamikor 20 éve voltam először hollandiában"

15 éve még nem is léteztek kínaiak. Mármint magyarországon.

Szerintem az se igaz amit kérdezel.

2023. aug. 12. 20:13
 18/35 anonim ***** válasza:
29%

"14 És megmagyarázza :DDD "

Orbán nem oldotta meg a romakérdést Magyarországon. Sajnos ez valós dolog.

Látogasd meg a kelet-magyarországi településeket, beszélgess az ott élő magyar emberekkel, kérdezd meg őket, hogy milyen a kisebbség munkamorálja arrafelé. Ne Budapestről osszad az észt.

Teljesen valós dolog, hogy a külföldi multik nem akarnak kisebbségi munkaerőt, mert lusták dolgozni, agresszívek és lopnak a gyárból és a munkatársaiktól is. Csak úgy tudnak dolgozni ha valaki állandóan felügyeli őket, ahhoz pedig még egy embert nem fog felvenni egy gyár, inkább hoznak 1 ázsiai vendégmunkást, kevesebb velük a probléma.

2023. aug. 12. 20:17
 19/35 anonim ***** válasza:
83%

18

Vazze teljesen 360 fokban kitekered a tényeket csak orbàn jó legyen. :D

Volt 2/3 meg 13 év, az akkori 5 évesek ma 28 és semmi nem változott csak annyi hogy annsk van támogatás aki fideszre szavaz.

Csak a fidesz! :D

2023. aug. 12. 20:31
 20/35 anonim ***** válasza:
36%
Érdekes voltam pár étteremben Magyarországon, de nem észleltem, hogy böfögtek vagy fingottak volna.
2023. aug. 12. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!