Az Orbán-Medgyessy vitán ki győzött szerinted?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 15:36
11/33 anonim válasza:
Azzal nyert sokat amikor a legelején azt mondta szerényen hogy Ő nincs olyan jó szónok mint O
12/33 anonim válasza:
Orbán Viktor.Ez nagyon szimpatikus volt az embereknek.
13/33 anonim válasza:
Orbán pökhendi beképzelt alak volt akkor is,a szerény Medgyessy szimpatikusabb volt,és ki ne akart volna 50%-os béremelést,13.havi nyugdíjat,dupla családi pótlékot,egyszeri 19 ezer forintot stb.
14/33 anonim válasza:
Ha olyan szimpatikus lett volna, akkor újra megválasztották volna.
15/33 anonim válasza:
Most megválasztották! Gyurcsány megnyerte a vitát, de láthatod mi következett utána!
16/33 anonim válasza:
egyébként könnyen lehet, hogy én nyertem meg, vagy esetleg te nyerted kérdező! :D
17/33 anonim válasza:
egyébként könnyen lehet, hogy én nyertem meg, vagy esetleg te nyerted kérdező! :D
De lehet, hogy mindketten vesztettünk
19/33 A kérdező kommentje:
Továbbra sem láttam igazi érvet arra nézvést, hogy Medgyessy jobb volt az ominózus vitán. Konkrétumokat kérnék, hogy pl: Orbán ezt és ezt mondta, Medgyessy pedig ragyogó elmével ezzel és ezzel az érvvel döngölte földbe.
2010. okt. 15. 16:22
20/33 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy ki kormányzott jobban. A kérdés az volt, hogy ki nyerte a vitát. Azt Medgyessy nyerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!