Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért miért nézi...

Az ellenzék miért miért nézi le a magyarokat hogy szegénynek nevezi őket?

Figyelt kérdés

Én havi 900-950 ezer nettót keresek, és nagyon sok jó módú magyar ember van.

Nem tudom miért kell ezzel hergelni a népet, senki nem szereti ha lenézik őket, így nem fognak választást nyerni.

Ők persze könnyen mondják, havi 4-5 milliókat kapnak a semmire, agyonverték őket a választáson is.

2023. aug. 11. 09:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

"Ennyire régen éltél már családban, hogy nem emlékszel rá, milyen az, amikor együtt élsz másokkal?"

Én jelenleg is együttélek másokkal és ezért tudom, hogy igazam van, de minimális logika kellene neked, hogy belegondolj egyébként.

"Folyamatosan van téma, nyugodt lehetsz. :)"

Nincsen és ha felfogtad volna, hogy mit mondok, akkor te is tudnád, hogy igazam van.

Normális esetben a munkában nem történik semmi érdekes, mert mindenki végzi a dolgát, a nap többi részében pedig a szüleidnél vagy. Vagyis nulla érdekes dologról lehet beszélni.

A múltról beszélhettek, de az végés és mivel pont azt mondod, hogy ezenkívül semmit nem csinálsz csak ezt, így nem is szerzel új ismereteket, amiket megoszthatsz velük.

Még a 3-4 havonta érkező távolabbi rokonaimmal is elfogy a téma 1 délután után.

":DD Ne legyél már ennyire puhány, ha kondibérletről regélsz! :DD"

Ez nem puhányság kérdése, hanem tény kérdés.

Park mellett lakom, ha esik egy kis eső, akkor mocsárra változik a park, ahol 10 centit is tudsz süllyedni.

És jó pár hidegben történő mozgás kifejezetten negatív hatással van a testre. Pl. a hidegben történő biciklizás tönkre teszi a térded. Ez egy példa, de van számtalan másik.

A betonon történő futás is nagyon káros a lábadra nézve, ezért nem ajánlják.

A legbiztonságosabb környezet a kondi, illetve ott olyan eszközök is vannak, amikkel olyan izmokat mozgatsz meg, amiket amúgy nem tudnál.

Arról pedig nem is beszélve, hogy sokakat az motivál, hogy ne érezzék pénzkidobásnak a bérletet, ezért mozognak, viszont ha nem vennék meg, akkor nem sportolnának.

2023. aug. 15. 16:53
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"A betonon történő futás is nagyon káros a lábadra nézve, ezért nem ajánlják.

A legbiztonságosabb környezet a kondi, illetve ott olyan eszközök is vannak, amikkel olyan izmokat mozgatsz meg, amiket amúgy nem tudnál.

Arról pedig nem is beszélve, hogy sokakat az motivál, hogy ne érezzék pénzkidobásnak a bérletet, ezért mozognak, viszont ha nem vennék meg, akkor nem sportolnának."

Összevissza beszélsz mindenről, észrevetted? A betonnak pl. pont semi értelme az időjáráshoz. Stb...

2023. aug. 15. 17:15
 33/34 anonim ***** válasza:
#31 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 15. 19:51
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

"pont semi értelme" = pont semmi köze

(te jó ég ezt én írtam? :D)

2023. aug. 15. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!