Donáth Anna nem ebben az országban él, vagy akkor hogy tudott ennyire félremenni?
Soha nem fejlődött annyit a magyar vidék, mint 2010 után, az utóbbi években pedig különösen. Hogy állítja ennek ellenkezőjét?
Úgy, hogy a mocskos politikai érdekek ezt mondatják vele...
Direkt hazudik.
De te szerinted mi számít fejlődésnek? Az hogy szép parkok épülnek?
A fejlődés azt jelentené, hogy nem (csak) szebb a környék ahol laknak, hanem jobbak az ÉLETKÖRÜLMÉNYEK, amit Donáth Anna is mondott... Azaz nem nevetséges bérekért kell dolgozniuk, jobb kórházi ellátást kapjanak, jobb oktatást, jobb biztonságot, jobb tömegközlekedési lehetőségeket stb stb stb.
Értem én, hogy ti fideszesek nem szeretitek használni az agyatokat, azaz de, arra nagyon is, hogy kitaláljatok olyan dolgokat amik a ti igazatokat erősítik, de soha nem kérdőjelezitek meg saját magatokat valamiért...
Amúgy ha olyan jó vidéken, akkor Bp agglomerációja miért növekszik brutális mértékben? Miért nem mennek ezek az emberek vidéki nagyvárosok mellé? De ez csak egy nagyon látványos érv, hogy mennyire sz*r a vidék nagy része...
Egyébként ne értsetek félre, a kormány tényleg segített a vidéken, de nem feltétlen olyan irányba, ami az ott lakóknak ténylegesen jó.
"Soha nem fejlődött annyit a magyar vidék, mint 2010 után"
Szerintem mindketten valótlant állítotok: te azt állítod, most jobb, ő meg azt, hogy rosszabb. Szerintem meg pont ugyanolyan, mert az egész világban megy az az elcseszett trend, hogy az emberek nagyvárosokba tömörülnek, a vidék meg néptelenedik, és ezen egyik rezsim sem nagyon változtat.
Még a szocik idején olvastam interjúkat, hogy hiába írnak ki sorra mindenféle pályázatokat az elmaradott területeken, a pénz 10%-a sem fogy el, mert nem pályázzák meg. Eközben Pest megye meg ötszörösen túljelentkezett, és nem igazán tudnak ezzel mit kezdeni.
Jelenleg mindössze annyi a különbség, hogy Orbán "üzenete" kompatibilisebb a vidéki választókkal, és erre nagyon ügyesen rá is repült. Emiatt úgy tűnhet, hogy rettentően vidékbarát a kormányzat, de a disznóvágásos retorikától a vidék még pusztul.
"mert az egész világban megy az az elcseszett trend, hogy az emberek nagyvárosokba tömörülnek, a vidék meg néptelenedik"
Hát, Indiában, Kínában, Óceánia szigetvilágában, Dél-Amerikában és Afrikában sem igazán ez a trend. Valójában Európai országokon kívül kevés olyan ország van, ahol ez lenne a trend. Sőt, még Európában sem mindenhol ez a trend. A városokba tömörülés még csak-csak, de a vidék elnéptelenedése egyáltalán nem trend világviszonylatban.
Úgy hogy a pénzek 70%-át ellopták te birka. Amit az M1-en mondanak statisztikát az mind hazugság vagy csúsztatás.
Te meg jó agymosottként el is hiszel mindent...
" Indiában, Kínában, Óceánia szigetvilágában, Dél-Amerikában és Afrikában sem igazán ez a trend."
Pedig nagyon is ez a trend arrafelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!