Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá bizonyíték, hogy ez a...

Van rá bizonyíték, hogy ez a yacht tényleg Mészáros Lőrince?

Figyelt kérdés
Vagy megint egy kacsa,bele van magyarázva és lehet csak lemezt a tengerre,kiberelt egy yachtot,lefotoztak és megint mindenki fél van háborodva,hogy vett egy luxus cikket?
2023. aug. 9. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Imádom, mikor a fideszes közmunkások, akiknek hó végén már zsíros kenyér sincs a pofájukban, teli szájjal védik a közpénzmilliárdokat harácsoló gazdijaik gazdagságát :D Szerintem képesek lennének a saját gyereküktől elvenni az utolsó százforintost, és Mészáros Lölőnek adni, ha Óóóóbánviktor ezt kérné tőlük.
2023. aug. 9. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ismersz fideszes közmunkást? Ki az? Feritől az az utasítás jött eddig, hogy ők DK-sok, csak a gonosz fidesz megfélemlíti őket. Jó megkeveredtem, mert Jakab szerint meg a közmunkások a nép pártáján állnak. Vagy momentumosok? Má nem tudom, de félnek, az biztos.

Ej, így nem kapod meg a 35 Ft-os komment díjat, miből zabálsz majd?

2023. aug. 9. 11:15
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

12 Juj, miért vagy ilyen indulatos? Érzékeny pontra tapintottam?

Jól van, azt nem kell szégyellned, hogy közmunkás vagy. Azt, hogy fideszes, már inkább.

Azt meg, hogy korgó gyomorral, a melegítőnadrágodból kilógó csupasz s.ggel is a gazdijaid harácsolását véded, na, azt meg nagyon kéne szégyellned.

2023. aug. 9. 11:17
 14/19 anonim ***** válasza:
12, Balaton felvidéki faluban, kb mindenki közmunkából élt, amig volt és szinte a teljes falu fideszes.
2023. aug. 9. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

13

Én indulatos?:) Jószándékú vagyok.

Imádom kicsit hergelni a libsibolsikat itt. Úgy-úgy szegíny vagyok, semmim sincs, csak az a szórakozásom, hogy mosolygok, ahogy felsz.pjátok itt naponta a gazdátokat pár centért.

Dehát aki libsi, az magyarnak hitvány, embernek alkalmatlan. Vagy mi :)

Folytasd még, vicces gyerek vagy:)

2023. aug. 9. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
14 Akkor meg se félemlítették őket? Az ellenzék megint hazudott?:((
2023. aug. 9. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:

16, konkrétan nincs helyben más lehetőségük, csak a helyi földesúr, aki kiválasztódott a kapcsolatai végett. Ha nem jó nekik ez a meló, akkor mehet Tapolcára, vagy Veszprémbe, de mivel ott is béke sgge alatt vannak a fizetések, mennek tovább Budapestre.

Nem megfélelmlités, hanem munka hiány.

2023. aug. 9. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:

"a 90es években az ember nálunk kötötte be a gázt"

Ezt ird be az ingatlan.com-os hirdetesbe, aztan te is vehetsz majd egy yachtot.

39F incel

2023. aug. 9. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:

7#, 10#

[link]

Azaz nem is az övé, hanem a cégéjé. Ja, hogy övé a cég is. XD

2023. aug. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!