Van rá bizonyíték, hogy ez a yacht tényleg Mészáros Lőrince?
Ismersz fideszes közmunkást? Ki az? Feritől az az utasítás jött eddig, hogy ők DK-sok, csak a gonosz fidesz megfélemlíti őket. Jó megkeveredtem, mert Jakab szerint meg a közmunkások a nép pártáján állnak. Vagy momentumosok? Má nem tudom, de félnek, az biztos.
Ej, így nem kapod meg a 35 Ft-os komment díjat, miből zabálsz majd?
12 Juj, miért vagy ilyen indulatos? Érzékeny pontra tapintottam?
Jól van, azt nem kell szégyellned, hogy közmunkás vagy. Azt, hogy fideszes, már inkább.
Azt meg, hogy korgó gyomorral, a melegítőnadrágodból kilógó csupasz s.ggel is a gazdijaid harácsolását véded, na, azt meg nagyon kéne szégyellned.
13
Én indulatos?:) Jószándékú vagyok.
Imádom kicsit hergelni a libsibolsikat itt. Úgy-úgy szegíny vagyok, semmim sincs, csak az a szórakozásom, hogy mosolygok, ahogy felsz.pjátok itt naponta a gazdátokat pár centért.
Dehát aki libsi, az magyarnak hitvány, embernek alkalmatlan. Vagy mi :)
Folytasd még, vicces gyerek vagy:)
16, konkrétan nincs helyben más lehetőségük, csak a helyi földesúr, aki kiválasztódott a kapcsolatai végett. Ha nem jó nekik ez a meló, akkor mehet Tapolcára, vagy Veszprémbe, de mivel ott is béke sgge alatt vannak a fizetések, mennek tovább Budapestre.
Nem megfélelmlités, hanem munka hiány.
"a 90es években az ember nálunk kötötte be a gázt"
Ezt ird be az ingatlan.com-os hirdetesbe, aztan te is vehetsz majd egy yachtot.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!