Az lehetséges, hogy a Momentum és a Mi Hazánk söszefog, hogy legyűrjék a DK-t?
Ki kellene mozdulni a körútról egy kicsit. Ha majd találkozol élőben is mihazánkos szavazókkal (nem csak a hvg meg 444 által előre elkészített szöveget ismétled vissza) akkor észre vennéd, hogy a döntő többség azután lett mihazánkos, miután a Jobbik begyurcsányozódott. De ha megszűnne a Mi Hazánk és puskát nyomnának egy mihazánkos fejéhez, hogy a fideszre vagy a ballibekre szavazna-e akkor szinte mind inkább a fideszt választaná.
Személy szerint én is Mi Hazánk szavazó vagyok és én is azért hagytam ott a Jobbikot, mert a DK fiókszervezete lett. Bár én annyiban különböznék, hogy inkább golyó általi halált halnék. Viszont a ballibekre soha nem szavaznék. Mert nem vagyok magyargyűlölő (igazából minden nép/rassz elleni gyűlölködést elítélek, ezért ítélem el pl a külhoni magyarok ellen faji alapon uszító DK-t is)
Nem a Dave világa kommentszekciójában vagy. Itt valamilyen formában érvelni szoktunk (vagy egyesek csak próbálnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!