Miért ilyenekkel kell reklámozni a Sziget Fesztivált?
Figyelt kérdés
Gyerekekre nézve káros lehet, főleg hogy hozzáférhetnek a tartalomhoz korlátozás nélkül.
2023. aug. 8. 18:49
11/19 anonim válasza:
Fideszes médiákat kell nézni meg olvasni, ha nem akarsz lemaradni ilyesmiről.
12/19 anonim válasza:
8
Kifejthetnéd, mert ez nem válasz.
13/19 anonim válasza:
Értsd ahogy akarod. Nem kívánok vitatkozni késő van inkább
megyek szeretkezni, annak van értelme.
14/19 anonim válasza:
Nahát, nem csalódtam a vitakultúrád szintjében. :D
15/19 anonim válasza:
Legalább te is tudsz örülni valaminek, na jó éjszakát.
16/19 anonim válasza:
Ó, én sokmindennek örülök, de aranyos, hogy aggódsz értem.
17/19 anonim válasza:
Magyarországon mindig melegek téma nagyon fárasztó már olyan mint a Gyurcsányozás.Szerintem nagyob probléma hogy, legtöbb gyerek élelmiszerhez se jut hozzá mint ahogy már irták is.De érdekes modon senkit nem érdekel mert ha ezt elismernék hogy, ilyen van az komoly bukta lenne a ner rendszernek.
18/19 Alex Fly válasza:
Tényleg szörnyű... Az ember egy pillanatra nem figyel és az a szerencsétlen gyerek olyat lát, hogy két ember szereti egymást. Ez valóban káros lehet a fejlődésére; könnyen előfordulhat az a szörnyűség, hogy nem akar mindenkit megfojtani egy kanál vízben... Hát hova jutna ez a világ, ha az emberek szeretnék egymást?!
19/19 anonim válasza:
Szerintem a magadféle rasszista homofób nazik károsabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!