Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki régen jobbikos volt, de...

Aki régen jobbikos volt, de kiábrándult belőle, milyen okból tette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 12:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Azért, mert mégse rendeztek iszappakolást a mal zrt vezetőinek.
2010. okt. 15. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Senki sem ábrándult még ki belőle.
2010. okt. 15. 12:55
 3/16 A kérdező kommentje:
Én igen, és több barátom is. De tőlük nem kérdeztem, hogy miért
2010. okt. 15. 13:03
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha szabad kérdeznem, te miért?
2010. okt. 15. 13:08
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Hát azért az egy nagyon erős túlzás, hogy senki sem ábrándult ki belőle. Folyamatosan csökken a szimpatizánsainak a száma.
2010. okt. 15. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Oktondi fejemmel azt hittem, hogy a demokráciában elérhetünk sikereket. Nem, a demokrácia a zsidók és a csicskáik játszótere, ott ők az urak. Emellett a Jobbik túl lagymatag kezdett lenni, én pedig a nemzetiszocializmust preferálom.
2010. okt. 15. 13:32
 7/16 A kérdező kommentje:

13:08-

Régen a Jobbik egy nagyon ésszerű párt volt, akárcsak a szavazók. Itt az oldalon is, sokkal jobb érveik voltak, mint a többieknek. Aztán kezdett eldurvulni a dolog, sok ember felvette ezt "öljük meg az összes zsidót" stílust. Ezt még a Simon Peresz utáni dühnek fogtam fel, de a végén már sokan a négerekre mondták ugyanezt. Eddig csak azért szívtam a fogam, mert én toleráns vagyok(nem félreérteni)

Mostanra viszont a jobbikosok felvették ugyanazt a stílust, amiért a baloldaliakat nézték le az elején -> mindenkit lehet szidni, de őket nem

Itt már eljutottam arra a pontra, hogy még rájuk szavazok, de társaságban már nem vállaltam volna fel. Régen szinte egyértelmű volt, hogy mindenki jobbikos, ma már nem henceg vele az ember mifelénk.

Aztán a Jobbik is kezdett megváltozni, a program szép, de egyértelmű, hogy kivitelezhetetlen. A párt egyre jobban távolodott a demokrácia értékeitől, pedig én régen pont emiatt szerettem őket. Az ilyen "arab-magyar" barátság dolgok után éreztem végleg úgy, hogy rossz irányba megy. Ráadásul még esetlenek is. A szüleimnek nagyon sok politikus ismerőse van(a munkájuk miatt), tőlük hallok pár dolgot. Ha az összes igaz, akkor a jobbik bizony egy nagyon esetlen párt(talán a naiv itt jobb szó). Szóval nekik 2x annyira kellene odafigyelni arra, hogy mit csinálnak, nem hibázhatnak annyiszor.

2010. okt. 15. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos van ráció abban amit mondasz, de ennek legfőbb oka a szavazótáboruk felhígulása. Rossz felé kezdték el bővíteni.

Program szinten pedig minden párt egyformán kivitelezhetetlen, vagy abszolút kidolgozatlan ötletekkel állt elő.

Én még megbízom bennük, még nem kaptak alkalmat, hogy igazán megmutassák, mi is a céljuk.

2010. okt. 15. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, én azt javaslom azért, hogy mielőtt végleg kiábrándulnál, várd még meg, hogy mit alkotnak Tiszavasváriban.
2010. okt. 15. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

Ahogy egy másik kérdéshez már írtam:

A Jobbik négy év múlva kiesik a p*csába. A fő szavazóbázisa, a nemzeti érzelmű fiatalok, és magyarkodók nem adnak majd elég szavazatot a parlamenti küszöb átlépésére. A hülyeségeik miatt meg egyre többen elpártolnak már tőlük, ahogy a tendencia már mutatja is. Ilyen a szélsőséges pártok sorsa, gyors emelkedés, aztán eltűnnek a süllyesztőben.

2010. okt. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!