Az m1-en bemutatták már Mészáros Lölö új szuperjachtját?
Figyelt kérdés
Figyelem a csatornát amely híres a tények közléséről, de sehol semmi. Pedig szívesen megnézném milyen Lölö új szuperjachtja potom 27 milliárdért.2023. aug. 7. 21:30
1/7 anonim válasza:
Normális csatornán nem mutogatják magánszemélyek hajóit, ezekkel bulvár-trash oldalak foglalkoznak csak, egy hajó az nem hír.
2/7 anonim válasza:
Az M1 szerinted híres a tények közléséről?
3/7 anonim válasza:
Nem, mert nincs szükség a véleményük szerint erre.
4/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy bayerzsoti sem dicsekszik a műsoraiban a 100 milliárdos fideszes jakhtokkal.
6/7 anonim válasza:
Én Somogyi András "híradójából" értesültem erről a tegnapi nap folyamán. Ritkán nevetek ennyit.
Ájuldoztam az örömtől, hogy ez a Lőrinc milyen szorgalmas ember.🤣🤣🤣 Ő tudja, hogyan kell bármit "kimatekozni".
Legyetek Ti is bátOrak!! Hátha felértek Lőrinc "zsenijéhez".
7/7 anonim válasza:
Az M1 állami tv, semmi olyat nem fog leközölni ami kritikus a kormánnyal szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!