Jámbornak nem gyanús, hogy a Szikrás pedofilbotrány miatt mondták le a táborozasát, nem pedig a kormány akarja ellehetetleníteni?
Megy a nagy szabadságharc, miközben nácinak vélt embereket veretnek össze az utcán és az aktivistájukról kiderül, hogy egy pedofillal él együtt.
Nekem egyáltalán nem meglepő, hogy ezek után a helyet biztosító tulajdos inkább nem akarja a nevét összekötni a Szikra mozgalommal, ami érdekes módon Donáthnak nem elég visszatartó erő, mert így is elmegy táborozni.
Korábban Osváth melegzsolti is előadta ugyanezt az áldozatiságot arra hivatkozva, hogy szerinte a nézetei miatt lépett közbe állítása szerint a csúnya NER. Az nem zavarta, amikor ugyanez a NER vaskos uniós támogatást utalt ki neki az azóta sikeresen működő éttermére.
"Dobos annyira Jámbor munkatársa, mint amennyire te vagy Orbán Viktor munkatársa."
Engem nem vitt be Orbán Viktor a Parlamentbe azért, hogy kérjenek tőlem bocsánatot. Orbán Viktor mozgalmának az aktivistája sem vagyok.
Innentől csak azon múlik a dolog, hogy mennyire lehet csűrni-csavarni a "munkatárs" szó jelentését. :))
"most pedofiloznak, ami egyébbként a világ legtermészetesebb leggyakoribb szexuális érzése."
Megérkezett egy Szikrás? :D
"Engem nem vitt be Orbán Viktor a Parlamentbe azért, hogy kérjenek tőlem bocsánatot."
Érdekes is lenne, ha OV az aktivistáinak tízezreit hordaná be a parlamentbe :D
"Orbán Viktor mozgalmának az aktivistája sem vagyok."
Dehogynem, itt nyomod a kormánypropagandát, ez konkrétan kimeríti az aktivista fogalmát. Aktívan részt veszel a Fidesz gondolatainak, álláspontjának terjesztésében, propagálásában, segíted azok terjedését, szélesebb körökhöz való eljutását. Ezt jelenti az aktivista.
Bocs, de nem tényeket, hanem hazugságokat közölsz, pl.:
"nácinak vélt embereket veretnek össze az utcán " <-- A rendőrség felmentette Dobost, senkit sem veretett össze, tehát ez egy hazugság volt a részedről, nem tény.
25: ez nem egyértelműen hazugság, a rendőrség mindössze annyit bizonyított, hogy Dobosnak állítólag nem volt köze hozzá... mindezt az alapján, hogy a pedofil párja alibit igazolt neki!
Kérdés, hogy mennyire fogadjuk el egy olyan olyan ember által igazol alibit, aki egyértelműen elfogult, másfelől egy ritka beteg ember.
Tovább pedig azt semmi nem bizonyítja, hogy a Szikrának mint mozgalomnak ne lenne köze a "náci" verésekhez.
Azt pedig nem tudtad megcáfolni, hogy Dobos párja az öngyilkos pedofil, akivel (Dobossal) sűrűn mutatkozott Jámbi, a Parlamentbe is bevitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!