Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Le kellene mondania a miniszte...

Le kellene mondania a miniszterelnöknek, ha nem tudja megvédeni a forintot és (megint) 400Ft fölé megy az euró?

Figyelt kérdés

Az első alkalmat nem számítom a háború miatt.

(A kérdés igaz történeten alapul, amikor gyurcsámynak kellett volna lemondania 2008-2009 ben orbán szerint, mert 300Ft fölé benézett az euro, de 2010-ben már 265Ft-al vették át a kormányt orbánék.)

Gyurcsánynak 300Ft volt a határ (le is mondott), orbánnak hova lőnétek be?

2023. aug. 7. 02:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
17, részemről az egész megyét vihetitek, mindenestül,
2023. aug. 7. 09:17
 22/46 A kérdező kommentje:

#16, #19

Milyen objektívek és hogy ragaszkodnak a pontos megfogalmazáshoz a fideszesek, bezzeg amikor a fidesz szétvágta mzp felvételeit és azt játszották be minden csatornán, hogy mzp elküldene indiába orvoshoz, akkor valahogy nem voltak ilyen morális válságban, amikor ismételgették a hazugságot, sőt a mai napig ezt hallom vissza minden fideszestől :DDD

Szóval DE, beszéltek a 300Ft-os lélektani határról és arról, hogy ezt a válságot csak miniszterelnök cserével lehet megoldani, mert az a gond, hogy a befektetők nem bíznak a forintban!

Gyakorlatilag ezekből a TÉNYEKből levont konklúzió a kérdésben nem teinthető félremagyarázásnak és ezzel ezt a kötekedést le is zártam.

2023. aug. 7. 09:50
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Linkeltem a cikket,benne 2 videó,és még akkor is letagadja a szellemi sérültje. Nem hisz a szemének,a fülének,saját magának sem. Menthetetlen ország ilyen miniszterelnökkel,ilyen hülye szavazókkal. Én is befejeztem,bár nem kötekedésnek szántam. Látókörszélesítésnek,ami esélytelen. Még egy vak embernek is könnyebb elmesélni-magyarázni a színeket.
2023. aug. 7. 10:04
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
A mi kis Napóleonunk Rogán-Süvi segítségével a birkáinak azt is bebizonyítja, hogy a fekete az fehér. Holmi 400-as euro meg sem kottyan nekik.
2023. aug. 7. 10:34
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

23:

“Menthetetlen ország ilyen miniszterelnökkel,ilyen hülye szavazókkal.”

Sajnos én is így látom már. Ahol egy kormány simán túléli Európa legnagyobb lakosságarányos Covid-halálozását, a lélegeztetőgépeken sem szégyellt közpénz-lopást és Europa tartósan legnagyobb pénzromlását, ott valami tényleg megtört. Ebből a hipnozisbol Orbán életében nem fog tudni kitörni ez a nép, en is azt hiszem.

2023. aug. 7. 10:41
 26/46 anonim ***** válasza:
11%
majd ha befejeztétek a szenny LMBTQ erőszakos térítését, na majd akkor szépen lemondhat. Addig viszont meg kell védenie a magyar családokat.
2023. aug. 7. 19:25
 27/46 anonim ***** válasza:
91%

Ohhhh

Őszintén remélem, hogy még legalább 1 ciklust marad! :))

Euróban kapjuk a fizetést, a kollégákkal a térdünket csapkodjuk a nevetéstől minden kormányinfó/bejelentés után.

2023. aug. 7. 20:49
 28/46 anonim ***** válasza:
83%

ma 19:25

LMBTQ térítésre nem nagyon van példa. Mutass arra forrást, hogy valaki azt mondja, hogy legyél meleg, mert melegnek lenni hú de jó.

De a gazdád hazaárulására, dezertálására, és a haza tönkretételére, szétlopására annál több példa van, és az sokkal nagyobb gondot jelent az országnak, mint amennyit az LMBTQ jelent (kb. semmit)

Ellenben mennyi közpénzt sikasztott a Fideszközpénzből esküszegő módon gyűlöletkeltő propagandára, amikor sokkal fontosabb dolgok is vannak?!

Isten őket úgy segélje, ámen!

2023. aug. 7. 22:17
 29/46 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell ezért lemondania, de ha hiperinfláció lenne, akkor igen.

Inkább ki kellene lépnünk az EU-ból. Elég volt a sok vitából velük. Az ellenzék se tudna többet áskálódni Brüsszelben.

2023. aug. 8. 14:47
 30/46 anonim ***** válasza:
32%

"Olvasd el a linket,nézd meg a videókat,utána vitázhatunk! Minisztercserét akart,vagy nem? Ez a kérdés."

Igen. És mire hivatkozva akart? A forintválságra. Mit ért forintválság alatt? A forint árfolyamának gyors ingadozását. Most az van?

"...akkor valahogy nem voltak ilyen morális válságban, amikor ismételgették a hazugságot, sőt a mai napig ezt hallom vissza minden fideszestől :DDD"

Tőlem biztos nem hallod vissza. Az indiai szemműtétes dolgot én soha nem említettem. Ami tény, hogy MZP azt állította, hogy Orbán Viktor egyszemélyben felelős azért, hogy Ukrjanában háború van, és hogy az ő Összefogása a faszsitákat és kommunistákat képviseli.

Hazugság talán, hogy ezeket állította?

"...ezt a válságot csak miniszterelnök cserével lehet megoldani, mert az a gond, hogy a befektetők nem bíznak a forintban!"

Akkoriban lehet hogy így volt, de most nincs ilyen válság. Az utóbbi időben Magyarországon volt a térségben a legmagasabb a külföldi befektetések mértéke.

"Linkeltem a cikket,benne 2 videó,és még akkor is letagadja a szellemi sérültje. Nem hisz a szemének,a fülének"

Amit én tagadok, hogy OV azt állította volna, hogy Gyurcsánynak, vagy bármely miniszterelnöknek a 300 Ft fölé emelkedett euro miatt le kell mondania.

Ilyen soha nem történt, a csicska cikked sem tudja alátámasztani, sőt még cáfolja is. Az, hogy te ebből azt hozod ki, hogy a cikkedet tagadom, a te fogyatékosságod.

"Holmi 400-as euro meg sem kottyan nekik."

Konkrétan tényleg meg sem kottyan. Inkább legyen 400 az euro nettó 300 ezres mediánbér mellett, mint 270 az euro netto 100 ezres mediánbér mellett.

"Ahol egy kormány simán túléli Európa legnagyobb lakosságarányos Covid-halálozását"

A covid-halálozásokat országonként eltérő módon tartották nyilván. A többlet-halálozás sokkal pontosabb képet ad a covid-áldozatokról, ebben Magyarország a középmezőnyben volt.

"LMBTQ térítésre nem nagyon van példa. Mutass arra forrást, hogy valaki azt mondja, hogy legyél meleg, mert melegnek lenni hú de jó."

Az LMBTQ-térítés nem azt jelenti, hogy legyél meleg, mert jó, hanem azt, hogy tekints normális dologként a honoszexualitásra, transzokra, támogasd a melegházasságot, stb.

2023. aug. 8. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!