Árokpart kérdése:
Mennyi idő kell vajon ahhoz, hogy Kelet-Magyarország szemléletben is fel tudjon zárkózni a Dunántúlhoz, illetve Nyugat-Magyarországhoz?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 12:38
1/10 A kérdező kommentje:
Mert sajnos ahogyan elnézem az ilyen szélsőséges szemléletek, hogy pl. egy sima szabálysértőt is bűnözőnek tartanak jó esély van rá, hogy inkább Kelet-Magyarországra jellemző ez a szemlélet.
2023. aug. 6. 12:39
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs igazad. Hogy a néplélek kit tart bűnözőnek, az sokkban függ attól, hogy milyen piárral maszírozzák az emberek agyát.
De mondj egy konkrét példát.
3/10 anonim válasza:
Te miért írsz ki naponta egy kérdést a szabálysértőkről? Miért büntettek meg?
4/10 Username666 válasza:
Ez a jelenlegi kormányzástól függ. Ha mindent is beleadnának kb 5-10 év, de ezzel a tempóval soha nem érik be. Egyébként nincs végtelenül nagy különbség a kettő között
5/10 anonim válasza:
Árokpartnak roppant mód szívügyei a bűnözők.
A szabálysértők meg egyenesen a mániái.
6/10 anonim válasza:
Már felzárkózott. A Dunántúl még kelet-magyarországi szemmel nézve is putri, kivéve az osztrák határtól egy köpésre lévőket, de azok is csak azért mert átjárnak dolgozni az osztrákokhoz. Tehát az osztrákok csinálnak valamit jól, nem ők.
8/10 anonim válasza:
Lófaxt se tudsz te Kelet-Magyarországról. Ha már itt tartunk a semmiről is keveset. Hallgattál volna inkább.
9/10 anonim válasza:
Egy szinten van a két térség mentalitásban, mindkettő tele minimum ötven évvel lemaradt kelet-európai prolikkal.
10/10 anonim válasza:
Csak én nem értem mit akar ez jelenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!