Melyik megafonos csaj jön be neked legjobban?
Figyelt kérdés
Ha valaki esetleg nem ismerné valamelyiket:
Csenge:
Stefi:
Janka:
Tudom, nehéz a döntés, mert jó csaj mind a három.
2023. aug. 4. 16:57
11/25 anonim válasza:
Szúrnám mind a hármat. Sorban. Mind a hárman szép, jó testű csajok. Azt, higy milyen a világnézetük lesz@rom😃
12/25 anonim válasza:
8 "Stefit szívesen elfenekelném"
Tudjuk ti libbantak perverzek vagytok😅
13/25 anonim válasza:
Ilyenkor örülök a legjobban annak, hogy meleg vagyok.
14/25 Koplárovics Béci válasza:
Ők pár éve még fiúk voltak?
15/25 anonim válasza:
A deák dani az elvileg fiú volt mielőtt Szájer bevezette a lányok világába
16/25 anonim válasza:
Csengével eltudnék képzelni sok mindent
17/25 anonim válasza:
Ezek belülről rohadnak. Nőként egy nőgyülölô rendszert szolgálnak. Valószínű, hogy az undorító személyiségük miatt sikertelenek a férfiaknál, ezért szexuálisan sincsenek megfelelően kielégítve. Ezért dolgoznak a hazájuk és más nők ellen. TB alapon járhatnának hímprostihoz, akkor kevesebbet vergődnének az interneten.
18/25 anonim válasza:
Ha ezek a "jó csajok", akkor inkább életem végéig cölibátus!
20/25 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg Onlyfans-on :D
Csengéről és Stefiről amúgy vannak erotikus videók, Discord és Telegram csoportokban terjednek. A Déri Stefi állítólag úgy szopik, mint egy ipari porszívó :DD
Ezek tipikusan azok a csajok, akik egyik nap a templomba mennek játszani a ministránst, másnap meg a kuplerájba, ha az érdekük úgy kívánja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!