Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Vona Gábor náci?

Szerinted Vona Gábor náci?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes, hogy ez a kérdés ebben a formában kint maradhat. Ha most megkérdezném, hogy Orbán Viktor import indián-e, az biztos rasszista lenne és kirekesztő.
2010. okt. 15. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

A kérdés provokatív

Vona nagyon-nagyon messze áll a náciktól! Akik ma MS-nek vallják magukat, nem nagyon szeretik Vonát!

2010. okt. 15. 14:09
 13/20 anonim ***** válasza:

10:04

Kiírtam a kérdést, meglátjuk kint marad-e :D

2010. okt. 15. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:30

Látszik, milyen agy mosott primitív vagy. A válaszodból teljesen nyilvánvaló, hogy nem szimpatizálsz a Jobbikkal,ami természetesen szíved joga,ám azzal,hogy Vona Gábor nevét kisbetűvel írod, nem őt,hanem saját magadat minősíted. Én se szívlelem a zsidókat,meg a szocikat, ennek ellenére nagy betűvel írom Gyurcsány vagy akárki ellenszenves személy nevét is,ha már le kell írnom.

Hogy az ideológiákkal ki van és ki nincs tisztába,barátom az te vagy. Vona nem beszél olyasmiről,hogy a magyar übermensch lenne, akit a többi népnek szolgálni kellene,sem pedig kiirtani nem akar senkit. (Ugyanis,ha tanultál volna történelmet, akkor tudnád,hogy Hitler ideológiája, teljesen erről szólt.)Vona csupán egy nagyon súlyos, "negatív hungarikumként" emlegetett problémára keresi a magoldást,ez pedig a cigány bűnözés,amire csak radikális megoldás létezik.

Szóval, Vona NEM náci.

2010. okt. 15. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:
hmm alapjában véve egyetérthetek a 77-esel, de "(Ugyanis,ha tanultál volna történelmet, akkor tudnád,hogy Hitler ideológiája, teljesen erről szólt.)" hallottam már ezt az érvet akkor, mikor Hitlert mosdatták, hogy ő nem is akart kiírtani senkit stb stb.
2010. okt. 15. 16:33
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Vona nem nemzetszoci, inkább csak nacionalista...
2010. okt. 15. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Vona nacionalista, nem náci.
2010. okt. 15. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Vona Isten uj ostora es en szeretem! :)

(es nem vagyok naci)

2010. okt. 16. 00:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Mondok valami vicceset. Nem szeretem a nácikat, se a hungarizmusba vont nácizmust, se az untoleranciát. Az Amerikai Egyesült Államokban a negrid emberek is bűnöznek, meg a fehér emberek is. Ezzel azt akarom kifejezni, hogy magyar, illetve fehér ember is tud lopni, csalni és hazudni. Ma már (szerencsére) senki nem menekülhet az ORFK elől, se a fehérek, se a 'cigányok'. Előbb vagy utóbb elkapnak.
2010. okt. 16. 02:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Apám autóját fel akarták törni a cigányok. Észrevette, odament, elfutottak. Kihívta a rendőröket, elkapták őket, csak hebegtek-habogtak, de bizonyíték hiányában még csak be se vitték őket. Sőt később apám kapott idézést, mert idő hiányában nem tudott elmenni a kihallgatásra.

Tényleg mindenki megkapja a magáét. Ja.

2010. okt. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!